Tar avstand fra beskyldninger

BESKYLDNINGER: Blir det bedre sikkerhet for innbyggerne i Øyer ved at rettes grove beskyldninger mot ordføreren, spør ordfører Brit Kramprud Lundgård

BESKYLDNINGER: Blir det bedre sikkerhet for innbyggerne i Øyer ved at rettes grove beskyldninger mot ordføreren, spør ordfører Brit Kramprud Lundgård Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserinnlegg
Blir det bedre sikkerhet for innbyggerne i Øyer ved at det rettes grove beskyldninger mot ordføreren, eller er det helt andre hensikter bak angrepene?

15. mai orienterte ordfører i formannskapet i Øyer kommune om at det var sendt inn tilbud fra Heimta AS til UDI med tanke på en etablering på Sølvskottberget.

Formannskapet i Øyer er et demokratisk valgt organ, der partiene Ap, H, Sp og SV er representert. Det var på dette tidspunkt flere tilbydere til UDI, og på dette tidspunkt var det ingen som visste hvem som ville få avtalen med UDI.

Ingen av formannskapets medlemmer fra noe politisk parti tok til orde for at kommunen skulle jobbe for å stoppe etableringen eller iverksette tiltak før vi visste hvem som fikk avtalen.

Det hevdes i leserinnlegget at kommunen først kom på banen etter at naboene reagerte.

Etter at det ble kjent at Heimta AS fikk avtale med UDI om etablering på Sølvskottberget har administrasjonen tatt kontakt med Heimta AS og UDI for å få mest mulig tilgjengelig informasjon, avklare forventninger og etablere samarbeid.

På grunn av sommerferien har ikke UDI hatt mulighet til å møte ordfører og kommuneadministrasjonen før inneværende uke, og informasjonsmøte har derfor heller ikke vært mulig å få gjennomført tidligere.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags