Det går så det "skrubber" på en del områder i Ringsaker

Tormod Skaare kritiserer både rodfører Anita Ihle Steen og rådmann rådmannen i Ringsaker.

Tormod Skaare kritiserer både rodfører Anita Ihle Steen og rådmann rådmannen i Ringsaker.

Av
DEL

leserinnleggDet går så det suser med fasademalingen ordfører og rådmann i Ringsaker kommune driver med! I NHO kommune-NM gjør Ringsaker et byks oppover på listene, sier de! Bare så synd at byksene gjøres med en 7 – 8 trinn ned på 160. og 340.-plasser.

Alle nabokommunene ligger høyere på listene! Og hvem er de som står for veksten i innbyggertallene? Hvilke arbeidsplasser kommer de til? Og nå skal ordføreren i tillegg være leder i Hedmark arbeiderparti! En enorm kapasitet hun må ha, eller overlater hun ALT til rådmannen når det gjelder Ringsaker?

Vi har på mange felt en svært dyktig rådmann, men det blir en "politikkisering" av administrativ virksomhet når han sammen med ordføreren går ut på denne måten. Slike utspill skal rådmann og ordfører gjøre hver for seg etter min mening!

Det må følgelig endringer til i kommunestyresalen i Ringsaker fra 2019! Vi kan ikke lenger ha en ordfører som sitter i lomma på en rådmann som instruerer henne i hvordan det skal stemmes i kommunestyret og hvordan man sammen skal villede befolkningen!

Se på alle millionene som disse to og kultursjefen har klart å bruke på båthavn og Granerud "matsenter" med tilsatt kjendiskokk i mangemillionklassen, og ute anbudsrunde en gang! Vet innbyggerne i kommunen om dette sløseriet?

Mens helsesektoren utsettes for påståtte effektiviseringstiltak der man reduserer renholdsstaben og lar helsepersonellet vaske og koste snø. Det kalles effektivisering!

Særlig håndteringen av de eldre er skandaløs! Ringsaker er på bunnen i landet når det gjelder tilbud til gamle og pleietrengende. Og eldreinstitusjoner, skolebygg og lærerkrefter forvitrer". Hva bør følgene av dette være? I tillegg hører jeg rykter om at det er "noen" som ønsker å redusere antall representanter i kommunestyret. Rimer det med en strekt økende befolkning de seinere åra??

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags