Vi kveles av naturromantikk

Vardebrenning ble brukt når landet var truet før!

Vardebrenning ble brukt når landet var truet før! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg
Nå er pelsdyrnæringa på tur ut. Jeg er redd mer skal komme. Vi ser alle hvilke holdninger og kamper som føres mot kjøttetende rovdyr. Vi ser hvem i Regjeringskvartalet som sørger for at Dyrevernalliansen, WWF og Naturvernforbundet får støtte politisk og økonomisk.
Vi ser at V, SV, MDG og Rødt, regner disse gruppene som støttespiller for et samfunn som bekjemper vår nåværende måte leve på, der landsbygda taper. I storbyen tror de at maten kommer til butikkhyllene av seg selv.
 

Høyrekreftene vil kjøpe maten ut av kjeften på folk i land som er fattige og trenger vestlig valuta.
Vi ser i disse dager at torsken blir fredet i Oslofjorden, uten at det nevnes at selen vokser seg feit på nettopp Torsk.
Landsbygda vet at skal vi ha mat så må predatortrykket reduseres. Fra våre forskningsinstitusjoner høre vi ikke ett ord om slikt, for de vet hva de skal si og skrive når de søker om forskermidler, da må de ikke nevne kjøttetende rovdyr, selfangst og predatorjakt.
I min verden håper jeg at en god oppslutning om Sp vil bevege Ap til å ta tak i dette, og snu utviklinga ved høstens kommune valg, og om to år ved stortingsvalget.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags