GD har rett: Fluorider er doping!

Faksimile fra april 2016 da Lars Giæver (MDG) tok opp saken om fluorider i skismurning som et problem i kommunestyret.

Faksimile fra april 2016 da Lars Giæver (MDG) tok opp saken om fluorider i skismurning som et problem i kommunestyret. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg 
Fluorider i skismurning har vært oppe til diskusjon tidligere. I 2016 tok Lars Giæver (MDG) opp saken i kommunestyret, og da hans kollega i MDG tok det opp i Asker blei det stor ståhei i riksdekkende medier.

Det er underlig at det for litt over to år siden var mange som var fremmede på tanken om at dem som bruker naturen, og spesielt de som lever av å gå på ski, og er avhengig av skiløypene, skal bruke naturen på en mest mulig skånsom måte.

Dette er ikke første gangen Miljøpartiet De Grønne er forut for sin tid. Giæver (MDG) har også tatt opp andre viktige saker som skatteparadiser, rettferdig handel, mikroplastplast fra kunstgressbaner, og å utnytte dyr som underholdning i sirkus med mer.

Dette viser at De Grønne har en viktig rolle. Vi sår frø, og får folk til å reflektere. Det er forsiden på GD, med leder i samme avis (30.11) et godt eksempel på.


Vi i De Grønne lover å alltid være i forkant, og vi regner med å bli latterliggjort når det skjer. Samtidig viser det at vi har en viktig rolle. For verden utvikler seg når folk får reflektert. Det eneste vi frykter er at ting tar litt for lang tid, og omstillingene vi må gjennom blir for store å takle om vi ikke starter omveltningen til fornybarsamfunnet i dag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken