Saksbehandling Storgata 81

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg
Det har gjennom oppslag i GD og leserbrev (8/8) blitt stilt spørsmål ved behandlingen av Storgata 81. På meg virker det som media og enkeltpersoner vil skape et inntrykk at det er steile fronter mot hverandre. Det vil jeg avkrefte. Det har så langt vært en og god dialog mellom partene, men ståstedet er forskjellig.

Jeg skjønner at mange synes det har tatt veldig lang tid å komme i gang etter brannen, det har ikke tatt unormalt langt tid. Ser vi til Vingnes har vi et prosjekt som har tatt lang tid og det på ingen måte har vært en god dialog, men kommunen har lite å stille opp med om eieren ikke vil. En solid og god saksbehandling er viktig og det har så langt i arbeidet med Storgata 81 vært gjort en solid jobb. Men dette er komplisert og krevende sak hvor mange instanser er involvert.

Det omtalte møte den 26. juli var et rent arbeidsmøte, som i hovedsak gikk på noen uklarheter i forbindelse brevet fra fylkeskonservatoren i Oppland. Det ble da enighet i møte om å få en utdypning i hva som mentes med disse punktene. Avklaringen fra fylkeskonservatoren kom raskt (1.8) og nå er saken under behandling i kommunen.

Jeg mener at dette med å prate sammen er den beste måten å få til resultat på. I denne saken ble altså utsettelsen tre dager og vi er i gang. All korrespondanse vil selvfølgelig være tilgjengelige i saksdokumentene. Arbeidsmøter av denne typen er helt vanlig og helt nødvendig for å sikre en framdrift. Som leder av Utvalget for plan- og samfunnsutvikling blir jeg kontaktet veldig ofte og jeg stiller opp både når enkelt personer og næringsliv spør, det er min plikt og kall som folkevalgt. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags