Godt at noen røsker litt i «treslingene» ...

Av
DEL

leserinnlegg
Takk Liv Oddveig Midtmageli for hennes flotte, saklige innlegg i GD! Godt at noen røsker litt i «treslingene». Jeg er så enig med henne!

Jeg har alltid sagt at "en gang tresling, alltid tresling", og det er jeg i mitt hjerte! Og når det er sagt, så må jeg også si at jeg er regelrett flau over at medmennesker i mi hjembygd, på lokalbutikken blir behandla slik!

Les også: Kunder følte seg overvåket: Derfor ble benkene på Tretten fjernet

En kommentar var at benkene tar bort parkeringsplasser, men det går da an å parkere på nordsida av samvirkelaget og gå noen meter til inngangsdøra. Så til sigarettsneiper og røyking; få på plass askebeger og nok søppelkasser. Plasser utemøblene slik at vi unngår røyklukta helt innved døra. Jeg er helt sikker på at røykerne også er enig i at det da blir plass til oss alle!

Jeg synes det er koselig å se at lokalsamfunnet er levende, så jeg håper at benker og folket er tilbake på butikken om ikke lenge! Så til lederen for Samvirkelaget - ja, jeg kaller butikken for det ennå: Er de få som ville ha bort «livet» utenfor butikken så mektige mennesker at de kan «overstyre» ditt ønske om kunder?

Les også: Farlig utvikling...på Tretten

En god leder hører på flertallet og legger til rette for gode løsninger. Åpne kaffeen, få på plass ei hyggelig kaffedame og benytt åpningstidene til butikken. Husk at uten kunder dør Samvirkelaget. Da er det for sent å skylde på kundene som det faktisk ser ut som dere ikke vil ha!

Til slutt vil jeg si - som min første sjef sa da jeg begynte å jobbe på legekontor: Hos oss skal absolutt alle behandles likt, uansett hva de kommer for. Og alle skal møtes med ett smil, gjensidig respekt og «ha det» når de går. Noe å tenke på for de på Samvirkelaget? Og husk en ting til: Det er ikke for sent å snu!!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags