Utemøbler og Tretten samvirkelag

Av
DEL

leserinnlegg
Dette var en trist historie! Hvorfor i all verden kan ikke de som er eldst og kanskje ikke har all verden å ta seg til i hverdagen etter et langt og slitsomt arbeidsliv, få lov til å møtes, drikke kaffe og snakke sammen? Folk på Tretten kan da ikke være så innbilske at de tror disse gamle karene sitter og kikker etter dem?


På Otta, hvor jeg handler, sitter det også mennesker på benker ved inngangen til kjøpesenteret, og også ute ved kafeer. Men jeg innbiller meg ikke at de sitter å nistirrer på meg. Men jeg er jo 85 år å ikke så mye attraktiv, så kanskje derfor jeg ikke legger vekt på det.

Da far levde, var vi noen turer på Tretten. Han hadde, og har vel også slektninger der. Var selv inne å handlet på Samvirkelaget og husker at det var stoler å bord ute der, og det tok jeg som en naturlig del av samfunnet.

Så trist at ledelsen på butikken bare tar hensyn til de som klager og ikke til disse som har bodd der et langt liv og som sikkert ikke prøver å sjenere noen. Hadde vært verre om det var noen som satt der å slengte bemerkninger etter kundene, men kan ikke tro at disse eldre mennene i 80-årene gjorde noe slik! Nei, plasser både bord og stoler der igjen, og la utelivet til disse gamle få lov til å fortsette!


Nyborg Aslaug

Ingen tilknytning, men har familie på Tretten

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags