Jeg heier på Bernt Haugen Gilberg

HEIER PÅ BERNT: Bernt Haugen Gilberg fra Vingrom tok sølv i elev-NM for bakere. Innsenderen heier på Bernt og vil at GD løfter fram en slik sak enda mer.

HEIER PÅ BERNT: Bernt Haugen Gilberg fra Vingrom tok sølv i elev-NM for bakere. Innsenderen heier på Bernt og vil at GD løfter fram en slik sak enda mer. Foto:

Av
DEL

Leserinnlegg 

Ser GD bruker hele forsida og to sider videre for å omtale russens drikkevaner. Dette er "forskning" kan vi lese, men hva tror du ungdommen som ligger i "startgropa" for russetida oppfatter dette som? All PR er god PR.

Som morfar til to vordende russ kan man gjøre seg noen refleksjoner.

Men, på side 3, 14. mai, framstår han som skulle ha vært på førstesida: Bernt Haugen Gilberg 17 år, premiert i skole-NM! Slå den!

Det er sjelden vi hører nytt fra "Bakerverdenen". Han går inn for å lære seg et av verdens eldste yrker, som har vært etterspurt så lenge vi har bodd i grupper/samfunn.

Tenk at en fra Lillehammer har ønske om å bruke livet sitt på å bake for oss som ikke kan eller orker! Og så kommer han ikke på førstesida ...

Jeg ønsker at GD revurderer denne førstesideprioriteringen 14. mai og løfter fram det som virkelig er positivt. At russen "ruser" seg, det vet vi, og det bør ikke smøres ut på ei hel forside!

Om noen tok initiativ til å starte et Bernt H.G. Aksjebakeri når han blir klar for det, ja, da blir jeg med. Kan byens befolkning begynne å glede seg?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags