Kommunale vegar slik dei borgarlege vil ha det

- Dei borgarlege partia vil med dette innføre ein ny- og heilt annan vegpolitikk enn det Arbeidarpartiet har stått for i heile etterkrigstida, skriv Sverre Damstuen. (Illustrasjonsfoto)

- Dei borgarlege partia vil med dette innføre ein ny- og heilt annan vegpolitikk enn det Arbeidarpartiet har stått for i heile etterkrigstida, skriv Sverre Damstuen. (Illustrasjonsfoto) Foto:

Av
DEL

lesarinnlegg 

Eit fleirtal som består av Bygdalista, Sp og SV har vedteke eit forslag om å privatisere kommunale vegar i Vågå. Samstundes vart det vedtak på innsparing av kr. 3.000.000. Det heiter i vedtaket at alle vegar som kommunen har ansvaret for i dag, skal vurderast privatisert innan 2020.

Etter dette blir det dei som bur i Kveomsvegen, vegane i Langskåre, Klebervegen, Lykkjegrenda, Synslivegen, Skårvangen, Skogbygda og Randsverk, og mange fleire som sjølve må ta ansvar for brøyting, strøing, grøfting og alt annna vedlikehald.

Dei borgarlege partia vil med dette innføre ein ny- og heilt annan vegpolitikk enn det Arbeidarpartiet har stått for i heile etterkrigstida.

Eg minner om at det er kommuneval til hausten, der vi må stille opp for å avverge liknande utspel.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags