Arbeiderpartiets sykehusløfte

- Pasienter ved norske sykehus skal ha et faglig medisinsk tilbud på lik linje med det beste i verden, skriver Rigmor Aasrud.

- Pasienter ved norske sykehus skal ha et faglig medisinsk tilbud på lik linje med det beste i verden, skriver Rigmor Aasrud. Foto:

Av
DEL

leserinnlegg 

Ap er garantisten for en sterk, offentlig helsetjeneste i Norge. Derfor vil vi de neste fire årene investere 12 milliarder mer i våre felles sykehus. For sykehuset Innlandet betyr det 712 mil mer med dagens pasientsammensetning. Vi vil at folk skal få raskere hjelp og kortere ventetid gjennom utvidet bruk av operasjonsstuer, kveldsåpne poliklinikker, åpenhet om ventetid og styrking av fritt sykehusvalg.

Ap vil stanse utviklingen mot en todelt helsetjeneste. Regjeringspartiene Høyre og Frp har åpnet for større innslag av private aktører som stiller seg på utsiden av vår felles helsetjeneste. Denne privatisering kan ikke fortsette.

Vårt mål er at pasienter ved norske sykehus skal ha et faglig medisinsk tilbud på lik linje med det beste i verden. Vi vil at sykehusene skal være attraktive, faglig spennende arbeidsplasser, for de som jobber i helsetjenesten i dag og framtidas helsepersonell. Da må deltidsstillingene byttes ut med heltidsstillinger for de som ønsker det. Høyre har brutt sine sykehusløfter fra forrige valgkamp, nå er det på tide med en regjering som holder sine sykehusløfter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags