Livskvalitet uten at neste generasjon må betale

Av
DEL

leserinnlegg

De Grønne vil skape et samfunn hvor vi har gode liv uten at vi ødelegger for de som lever nært oss, de som lever andre steder på jorda - og de som skal leve her i framtida. Ved å styrke kommunens levende lokalsamfunn, og gi gode muligheter for medvirkning, gjør vi Lillehammer varmere, tryggere, vennligere og mer inkluderende.

Lillehammers levende kulturliv har stor og unik betydning for livskvaliteten vår, og er vesentlig for at vi skal beholde og bygge videre på et inkluderende samfunn.

Det frivillige arbeidet som gjøres i kulturlivet, helse og resten av samfunnet er en enorm ressurs for oss alle, og kan øke livskvalitet og gi gode, langvarige relasjoner - rett og slett gi gode møteplasser for både de som jobber frivillig og de som får glede av det frivillige arbeidet som gjøres. Derfor er det viktig for oss å både sette pris på alle dugnadstimene som legges ned, og bidra til at flest mulig kan trives med frivillig arbeid. Med gode møteplasser, samarbeid og felles opplevelser får vi livsglede uten at framtidige generasjoner må betale.

Ane Solstuen, 3. kandidat, Miljøpartiet De Grønne Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags