Nye veiers kinderegg

E6 forbi Hunderfossen (innsendt bilde)

E6 forbi Hunderfossen (innsendt bilde) Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
I GD kan man lese om en ny E6 med mellomlang tunnel forbi Fåberg og en 4 felt som stopper ved Hunderfossen. Nesten som ett kinderegg i forhold til den jobben Øyer Senterparti har lagt ned i denne saken. Vi har ønsket oss nettopp en slik løsning, hvor E6 får 4 felt frem til Hunderfossen nå. Så får den videre reguleringen vise konsekvensene, og til slutt kan kommunestyret vedta endelig løsning.

Det som imidlertid er gledelig og prinsipielt viktig i denne saken, er at lokalpolitikerne er blitt hørt. Ikke minst gir det gode forhåpninger når man senere skal videre gjennom Skarsmoen og forbi Tretten og Stav. Der vil også det å finne en løsning være svært krevende, men det Nye Veier har vist nå, gir håp om at man fortsetter å lytte til lokalt engasjement.

Nye Veier legger også opp til at krysset på Granerudmoen skal beholdes, vi føler nå at vi spiller på lag. Så får vi tro at Høyre og Arbeiderpartiet i Øyer nå støtter Nye veiers forslag og bidrar til gjennomføring av reguleringen på en god måte, selv om de denne gangen ikke fikk det helt slik de ønsket.
Når man i tillegg ser på økonomi, mener nå jeg at pengene er bedre anvendt på andre strekninger enn ombygging av 0-visjonsvegen gjennom Øyer.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags