Og nå roper vi på Staten ...

- Hvor er gründerne hen, spør Tone Vidar Aandahl.

- Hvor er gründerne hen, spør Tone Vidar Aandahl. Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
Staten har bestemt at innen ei viss tid skal vår bilpark, eller i ihvertfall mesteparten av den, drives frem av elektromotorer, som skal få sin energi fra batterier. Oppladbare sådanne.

Først får de 260.000 som til nå har kjøpt elbil fritak for moms, ja sågar fritak på moms på det de måtte finne på å kjøpe av ekstrautstyr til elbilen. Så slipper de å betale i bomstasjonene. De kan enkelte plasser kjøre i kollektivfeltet, alt i alt, det er virkelig lagt til rette for å kjøre/kjøpe elbil.

Men nei, over det ganske land går et hylende klagekor. "Vi må i verste fall vente 1 ½ time for å få ladet bilen". Huff og huff, hva gjør man da? Jo man roper på han stat, nu må han stat virkelig skjerpe seg, og få fart i utbyggingen av ladestasjoner. Verken mer eller mindre er kravet.
Hvor er gründerne hen, er det ikke mange som driver både bensinstasjoner, parkeringsplasser, har tomt med nærhet til parkeringsområder? Få orden på papirene, søk Enova, få med el-firma, el-leverandør, få opp ladestasjoner, tjen penger ... Nei, det er visst enklere å rope på staten.
Håpløst, spør du meg ...

Tony Vidar Aandahl, Østre Gausdal

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags