Strømmen kommer i klumper

Strømregninger kan være kompliserte greier.

Strømregninger kan være kompliserte greier. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Eller, det klumper seg veldig i ledningene, og det er noe som merkes veldig på regningene. Jeg fikk en diger klump av en strømregning som "julegave" på tampen av fjoråret.
Man skal alltid lese det med liten skrift, heter det, men jammen er det minst like viktig å lese det som ikke står der. Det er ikke helt enkelt, men jeg får inntrykk av at de som skal ha leie for ledningene jeg får strøm fra, mener at det er enkelt å lese det som ikke står. Jeg burde altså ha forstått at mine strømregninger ikke innholdt nettleie må vite.

Hvem er det som finleser det som ikke står der da? Jeg var bare happy et halvt års tid for at strømregningene var snille. Strømmen kjøper man, og bruker man, men ikke ledningene, de må man leie. Antar at de som har hengt dem opp, er leid de også, men det leie er at man ikke får beskjed om at fakturaer og hele fakturereringenssuppa for min del stoppet opp fra juli til november grunnet problemer med kommunikasjonen med Elhub og noen målepunkter som ikke er timesmålte..... Jeg fikk beskjed om noe sånt, og dermed innholder min siste faktura en kjempeklump med nettleie fra juli til november 2019.
Rart jeg får lov å eie, og ikke må leie lampeledninger jeg har inne i huset? De er vel også i kommunikasjonen med en Elhub et eller annet sted. Neste gang noen på gata vil selge meg strøm, så takker jeg ja, hvis jeg kan ta det med meg i en bøtte. Da slipper jeg all kommunikasjon med Elhuben.

Jan Paulsen, Lillehammer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags