Til pasientens beste?

Lillehammer sykehus
Sykehuset Innlandet

Lillehammer sykehus Sykehuset Innlandet Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Står det ikke i menneskelig makt å hindre nedleggelse av Granheim lungesykehus i Gausdal?

Er det slik at når nye sykehus blir bygget i Norge, da skal eksisterende, og velfungerende sykehus ødelegges? Hva med øyeavdelingen på Lillehammer sykehus? Er den også ødelagt, eller har Lillehammer og Elverum hver sine spesialister?

Jeg har fått god og vellykket behandling på Lillehammer, men det ble smertefullt en tid etterpå. Da var det forferdelig langt å reise 20 mil til Skjåk. Tenk da å reise fra Skjåk til Elverum, tur-retur på dagen!

Nå skal også nukleærmedisinsk seksjon på Lillehammer fjernes. – Bedre tilbud til pasienten, står det i GD 1. oktober 2020. Så spares 70–80 millioner kroner i løpet av en 10-års periode, står det. Det høres sikkert greit ut, men hva med pasientenes reiseavstander? Finnes det begreper om hvor langt pasientene må reise fra lengst vest i Skjåk og fra Bjorli på Lesja?

Vi ønsket et kart over distriktet plassert på sykehuset Lillehammer i mange år!

Ikke sjelden hører vi om pasienter som ikke orker den lange reisen til sykehus. Da hjelper det ikke med fine tilbud og sparte millioner.

Vi har lang nok reise til sykehus! La de sykehus vi har i dag få fungere i fremtiden!

Til pasientens beste!

Anna-Marie Ørjasæter, Skjåk

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken