Valglokaler i Saksumdalen

Terje Rønning

Terje Rønning Foto:

Av
DEL

leserinnlegg
Tore Chris Stiksrud har i GD (8/8) ett innlegg hvor han er skuffet over at det ikke er valglokaler i Saksumdal. Han legger nærmest skylden på ordfører og meg for dette.

Jeg ser at Tore Chris Stiksrud står på partiet Rødts liste til valget. Valgsteder blir behandlet i valgstyret i kommunen, hvor også partiet Rødt er med. I møte 4.12-18 ble det enstemmige vedtatt hvor mange og hvor valgstedene skulle være. Om Stiksrud vil ha flere valglokaler bør han først ta dette opp i sitt eget parti og spørre dem hvorfor det i ikke er valglokale i Saksumdal.

Så kommer han med noe som har hentet ut fra en to år gammel leder i GD, hvor det påstås at jeg mener det ikke er miljøvennlig å bo i Saksumdal. GD sin leder har jeg svart på, for lenge siden, den var hentet ut fra mitt svar til Stiksrud foran valget i 2017, hvor han også var skuffet over at han ikke fikk stemme i Saksumdal. Mitt svar til Stiksrud i 2017 gjengir jeg under.
"Chris Stiksrud har i GD 26.8-17 et innlegg hvor han er skuffet over at saksumdøler ikke får stemme i Saksumdalen, men må kjøre to mil for å stemme. Jeg har ingen problem med å forstå at Stiksrud synes dette er lite miljøvennlig, dessverre er dette det beste vi fikk til med de løsninger som skal brukes under valget i denne omgangen."

Hvordan en ut fra dette kan påstå at jeg har sagt det ikke er miljøvennlig å bo i Saksumdal og at utkantene er et miljøproblem, skjønner ikke jeg. I arbeidet med kommuneplanen har jeg nettopp jobbet for at det skal være lettere å bygge og


Det er ikke Venstre imot å ha flere valgsteder, om det er gjennomførbart, men i 2019 er det for seint.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags