Viktigst for Ap er Ap

- SV har åpenbart sett seg blind på at eneste alternativ til Arbeiderpartiordfører er Høyreordfører, skriver Merethe Lindstad.

- SV har åpenbart sett seg blind på at eneste alternativ til Arbeiderpartiordfører er Høyreordfører, skriver Merethe Lindstad. Foto:

Av
DEL

Leserbrev
Det var visstnok Lars Sponheim som en gang sa at Arbeiderpartiet er purka som ligger i hjel ungene sine. Det han satte fingeren på, var at for Ap er prioritet nummer én Ap. Det fikk Sp og SV erfare sist de regjerte sammen. Det er også flere partier som har erfart det samme i Lillehammerpolitikken.
SVs førstekandidat har i sommer hatt flere fantasifulle innlegg om at Rødt ved årets kommunevalg på Lillehammer har solgt seg til høyrepartiene. Han bør nok bruke mer tid til å forklare hva som er god SV politikk i:
- Økonomi: 330. plass kommunebarometeret, 63 i 2013,
- Eiendomsskatt: nr. 10 i Norge,
- Gjeld: Handlingsregel 75% av netto driftsinntekter; Nå 91%, snart 175%,
- Helse og omsorg: 403. plass kommunebarometeret
- Privatisering: Vikarbyråbruk 40 millioner 2018, nr. 3 i Norge. Privatisering.

Eller sagt på en annen måte. Det kan hende at mange velgere er interessert i at når resultatet for posisjonen i siste valgperiode er såpass elendig, hva har SV fått til av SV-politikk i denne perioden ?

SV har åpenbart sett seg blind på at eneste alternativ til Arbeiderpartiordfører er Høyreordfører. Vi har valgt å sette søkelyset på at det finnes et tredje alternativ. Ordfører fra andre partier som ønsker å bryte opp blokktenkinga, som i det siste har skadet Lillehammer-samfunnet.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags