↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 24 80 30

Besøksadresse

Løkkegata 16
2615 LILLEHAMMER
  1. Beskrivelse

Ramsøy AS
Vi startet rørleggerbedrift i Lillehammer i 1908 og er nå eid av Assemblin Innlandet AS. Mye har skjedd siden oppstarten, og sammen med våre nære kunderelasjoner har vi utviklet oss til et selskap som spenner bredt. Vi gjør alt fra oppussing av små og store baderom til store industrianlegg og serviceavtaler. I vårt showroom finner du et stort utvalg av kraner, dusjer, baderomstilbehør, baderomsmøbler, toaletter, badekar og varmepumper. Vi er en del av Assemblin med 10 milliarder i omsetning og 6000 ansatte i Norden.

Tjenester for bedrift og privat
I over 100 år har Ramsøy vært manges foretrukne rørlegger i Lillehammer og omegn. Vi tjener både privat- og proffmarkedet og utfører rørleggerarbeid i store og små prosjekter.

Rørleggertjenester
Det samler seg stadig hår og annet i rørene på badet eller på kjøkkenet.

Varmepumpe
Med varmepumpe i huset/boligen din kan du mer enn halvere energiforbruket til oppvarming. Ramsøy er forhandler av Toshiba og Nibe varmepumper som har over 40 års erfaring med varmepumper. Her finner du produkter med energiklasse A+++ og varmegaranti ned til minus 30 grader celsius. Ramsøy tar seg av alt fra gratis befaring, til å installere varmepumper både luft-til- luft og luft-til-vann.

Oppussing av bad
Vi hjelper deg med totalrenovering av ditt bad. Når du skal pusse opp badet ditt, har du flere valg.

Godkjenninger og sertifiseringer