↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

941 32 700

Besøksadresse

Landbruksveien 2
2619 LILLEHAMMER
  1. Beskrivelse

TeleData Øst leverer tekniske løsninger til din bedrift.

 

 IKT og Telekom-løsninger

 Telia

Telenor

IPT telefoni løsninger

Office 365 

PC, Server og Nettverk

Trådløst nettverk

Kamera 

Møteromsutstyr

Sikkerhetsløsninger 

Kabling svakstrøm, telefoni, Data, Fiber

 


Vår organisasjon består av selvstendige enheter med lokal forankring. Kunnskapen om det lokale næringslivet sammen med tilgang til TeleDataØsts totale ressurser innenfor gruppen, gir hver avdeling anledning til å holde et meget høyt servicenivå og et stort tilbud av tjenester.

Dette gir trygghet til deg som kunde.

Våre vedlikeholdsavtaler sikrer at din virksomhet får den hjelpen den trenger - når det er behov for det, og ikke taper verdifull tid. Vi sørger også for at du som kunde holdes oppdatert med jevnlig informasjon om det som skjer internt i TeleDataØst, men også nytt og nyttig, råd og tips som gjelder tele- og datainstallasjonene generelt.

TeleDataØst leverer alle typer telefon-, data- og internettløsninger og tilbyr rådgivning, prosjektering, installering og drift av avanserte telefonsystemer til alt fra små til store bedrifter.

Vi samarbeider med flere av de store aktørene i markedet. Vi har god kjennskap til hva som tilbys innenfor bransjen av forskjellige muligheter. Derfor kan vi tilby riktig løsning fra riktig leverandør, til riktig pris.

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Autorisert teleinstallatør