↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 23 24 40

Vakt: 61 23 24 41

Besøksadresse

industriveien 40
2680 VÅGÅ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Proel!

 

Tjenester

I denne bransjen er dagens kunnskap og kompetanse ofte ikke det samme som gårsdagens. Utviklingen går i en rivende fart, og vi forsøker å holde oss oppdatert på nye produkter og tjenester. 

 

Vi har en stabil stab av erfarne medarbeidere, og legger stor vekt på at de holder et høyt faglig nivå. Etterutdanning og kursing er en viktig del av faget. Dette for at du som kunde skal få best mulig hjelp. Vi benytter velutstyrte servicebiler der utstyret er rasjonelt og funksjonelt for alle typer oppdrag.

 

Spennende belysning i stuen

Stua er rommet for både kos og aktiviteter. Derfor må du ha både sterke og svake lyskilder - lys for arbeid og lys for kos.  Dimmer, downlight, spotlights, lamper og lampetter er viktige stikkord. Dessuten hadde det kanskje vært smart med et sentralt punkt hvor du kan slå av og på, regulere lysstyrken og styre alt det elektriske? Og glem for all del ikke å etablere nok stikkontakter for alle de elektriske duppedingsene vi omgir oss med i det daglige.

 

Elektriske kjøkkendrømmer

Et avgjørende punkt for hvor bra et kjøkken blir, er rommets elektriske kapasitet. Skal du pusse opp kjøkkenet må du kanskje trekke opp nye kurser på 16 og 20 amper? Du må også ha nok stikk til alle de strømkrevende apparatene, såkalte tekniske stikk. Kanskje skal du ha lys i selve innredningen? Varmekabler? I dag er det heller ikke uvanlig med to komfyrer, i tillegg til micor, oppvaksmaskin, store kjøeskap og integrerte kaffemaskiner. Snakk med elektrikeren før du setter i gang, så kan vi sørge for at din løsning blir optimal for ditt behov.

 

Lys og temperatur som fremkaller spafølelsen på badet

For varmt eller for kaldt? For lyst eller for mørkt. Det er gjerne på badet du starter dagen og vi vil at den starten skal være god. Det er enkelt å installere komponenter som både gir deg spafølelsen og som reduserer strømforbruket. Men skal du rehabilitere badet er det også lurt å starte med en prat med elektrikeren. Vi kan fortelle deg alt om varmekabler, belysning, stikkontakter og integrerte apparater.

 

Når lysbryteren blir en del av interiøret

Har du noen gang tenkt på hvor synlig det elektriske materiellet hjemme i boligen din egentlig er? Det gir deg også en mulighet til å heve interiøret i boligen din med fine, små designdetaljer. Uansett hvilken innredning du har valgt, vil du finne elektrisk ELKO- materiell som passer perfekt til ditt hjem.

 

Designrammer

En bryter fra Gira er ikke som alle andre brytere. Med en gang du får en Gira bryter på veggen, vet du at du har valgt riktig. 

Ikke bare har du valgmuligheter innen form, farge og materiale; men bryterens praktiske funksjon, er også utenom det vanlige. Du merker umiddelbart kvaliteten i betjeningskomforten, den lette berøringen som gir en presis respons og et eksklusivt preg.

 

Panelovner som oser av design og kvalitet

De fleste av oss bruker mye tid på valg av farger og møbler når vi pusser opp. Et tips er å også tenke på panelovnene helt i startfasen av oppussingen.

Å velge panelovner som passer inn, vil heve helthetsinntrykket og gi en balanse og ro til et rom. «Glemmer du panelovnene kan de bryte med harmonien og virke forstyrrende», sier interiørstylisten.

 

Lyd og bilde

La lyden følge deg i alle rom! Med et integrert lydanlegg av høy kvalitet kan du styre musikken i flere individuelle soner i hele boligen.

Stilige løsninger som innfelte høyttalere, dockingstasjon, bluetoothmottaker og multimediakontakter, er lekre interiørdetaljer som ikke tar opp verdifull plass og gir deg en ryddig installasjon. De smarte løsningene du velger hos oss, gjør boligen moderne og attraktiv.

 

Et brannsikkert hjem starter hos elektrikeren

Omkring 40% av alle branner i Norge har en elektrisk årsak. Heldigvis er det enkelt for elektrikeren å redusere risikoen hjemme hos deg.

Etter hvert som vi får flere og flere elektriske apparater blir det gjerne for få stikkontakter, og så tar vi i bruk skjøteledninger og dobbeltstøpsler. Det er en midlertidig løsning som du helst skal unngå.

 

Kan elektrikeren gi deg mer komfort?

Ja, og spesielt hvis du likevel skal pusse opp hjemme! Da skal du antagelig likevel ta ned lysbrytere og kontakter, og har enklere muligheten til å gjøre forandringer etter behov.

Stikkontakter, brytere, dimmere og termostater blir fort en del av hverdagen som vi ikke ser. Men en oppussing er en fin anledning til å optimalisere det elektriske anlegget, slik at det blir bedre tilpasset de behovene du faktisk har nå

 

Interiørbelysning

Skal du bygge hus, pusse opp, eller bare friske opp hjemmet ditt, innendørs eller utendørs, er belysning noe av det viktigste du bør tenke på. God og riktig belysning er viktig for trivsel, stemning og miljø i hjemmet ditt - spesielt i Norge, hvor vinterhalvåret ofte er mørkt.

 

Velg riktig ladeløsning til din elbil

Velg en kvalifisert elektriker når du skal installere hjemmelader til elbilen din. Det stilles krav til å installere en dedikert strømkurs i sikringsskapet til ladestasjonen. Dette gjør ladingen tryggere uten at den forstyrrer det elektriske anlegget ditt. Ladestasjonen er beregnet på å levere høy effekt flere timer hver dag, i motsetning til en vanlig husholdningsstikkontakt som ikke er konstruert for så stor belastning over lang tid.  

 

Det moderne gulvlist systemet SL 

Skal du rehabilitere hjemmet ditt?

I dag finnes det mange muligheter med moderne gulvlister. En smart detalj er at kanalene kan utstyres med LED-slynge, slik at gulvet lyses opp når noen kommer inn. Praktisk som f.eks. ledelys og nattlys i korridorer og rom med gjennomgangstrafikk

 

Fordeler med varmekabler

Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig inne-

miljø. Elektrisk gulvvarme er usynlig og opptar ingen vegg-

plass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker.

 

Varmekabler utendørs = snøfri vinter

Varmekabler i bakken sikrer at oppkjørselen, trappen eller inngangspartiet ditt er snø- og isfri hele vinteren. Nexans har varmekabler som kan installeres direkte i varm asfalt, i betong, under belegningsstein eller heller.

      

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!