↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Lillehammer og Gudbrandsdalen   

 

Er du på jakt etter eiendomsmegler i Gudbrandsdalen? Meglersmart.no er en tjeneste som kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. Spar tid og penger - meglersmart.no er en effektiv måte å få tilbud fra flere meglere. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Lillehammer.

 

I fjor ble det formidlet i underkant av 8000 boliger i Innlandet fylke. Vederlaget til megler var i snitt 59.000 ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er over gjennomsnittet på landsbasis. Med andre ord så koster det å selge bolig. I Meglersmart.no ønsker vi å gjøre det enkelt å finne rett megler til ditt boligsalg.

 

På Meglersmart.no finner du et bredt utvalg artikler om salg og utleie av bolig. I vår guide til å selge leilighet kartlegger vi blant annet hva det koster å selge leilighet, når på året det lønner å selge samt forskjellene på å benytte megler og å selge selv.

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller fritidseiendom? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no.