↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign enkelt ulike tilbud om lån

Hvis du er på utkikk etter et forbrukslån kan du sjekke hvor mye du kan låne på Billigeforbrukslån.no. På vårt nettsted kan du refinansiere gjeld. Billigeforbrukslån.no hjelper deg med å raskt finne det beste tilbudet. Vi har god oversikt over mer enn 30 lånetilbydere uten sikkerhet. 

 

Finn et godt tilbud for deg

Billigeforbrukslån.no har samlet inn informasjon fra banker i hele Norge slik at du selv enkelt kan sammenligne lånetilbud. På vår nettside kan du søke om lån fra 10.000 kr og helt opptil 600.000 kr. Uansett hva slags lån uten sikkerhet du trenger så finner du tilbud på våre sider.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,38%, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 950, kostnad 28.843. Totalt: 108.843.

 

Hva er usikrede lån

Et forbrukslån er et usikret lån. Det vil si at banken ikke krever sikkerhet i boligen din eller fast eiendom. Derfor kan du søke om det selv om du ikke eier boligen du bor i. Det er imidlertid viktig å avveie hvor mye du kan låne, og sette opp en god nedbetalingsplan.

 

Det gjør du slik:

  1. I lånekalkulatoren på vår nettside legger du inn ønsket beløp og nedbetalingstid
  2. Det er viktig å søke hos flere banker for å sammenligne tilbudene
  3. Bankene kontakter deg, så kan du velge det gunstigste tilbudet
  4. Du mottar pengene

 

Slik fungerer forbrukslån

I tillegg til at du slipper å stille sikkerhet for forbrukslån, er det et par andre fordeler. Først og fremst at det som regel er rimeligere enn kredittkortgjeld. Dersom du har en kredittkortregning som du ikke klarer å betale raskt kan det derfor lønne seg å søke om et usikret lån. Dessuten er det raskt å søke på, og du får vanligvis svar i løpet av dagen.

 

Lån til bil uten sikkerhet

 

Du kan også søke om en rekke andre lån fra Billigeforbrukslån.no Det kan for eksempel være lån til bil uten sikkerhet, lån til båt eller til ferie. Med lånekalkulatoren ser du lett hvor mye det vil koste deg i måneden.