↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

Boligsmart.no finner du informasjon til alle dine prosjekter i hjemmet. Hos oss kan du lese om alt fra hvordan du pusser opp badet til hvordan du går frem når du skal bygge et nybygg. Vårt mål er å forenkle vedlikehold og oppgraderinger av boliger for boligeiere ved å stille med god og relevant informasjon. Å finne riktig fremgangsmåte for ulike arbeider i hjemmet kan virke uoversiktlig og overveldende. Derfor har vi fokusert på å skrive lett forståelige og oversiktlige guider som forklarer hvert steg på veien til et oppgradert hjem.  

 

Finn svar på vanlige spørsmål angående temaer som bygg- og renovering, solceller, el-billadere, oppvarming, boligalarm og mye mer. Uansett om du eier et stort hus eller en liten leilighet, vil du finne svarene på spørsmålene du har om bolig på Boligsmart.no. På nettsiden vår finner du også en oversikt over ulike leverandørers nedslagsfelt, slik at du enkelt kan finne frem til en riktig leverandør nær deg. 

 

Et eksempel på hva du kan lese hos oss er vår guide om solcellepanel på tak. Solceller blir stadig mer lønnsomt etterhvert som teknologien blir bedre. Når man skal anskaffe seg solceller, har man hovedsakelig to valg: solcellepanel og solcelletakstein. Førstnevnte er klart det vanligste i Norge, og er også det rimeligste alternativet. I vår guide kan du lese mer om norske solforhold, hva solcellepanel koster, støtteordninger og mer. 

 

Har du spørsmål om hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere boligen? Se mer informasjon på Boligsmart.no.

 

Leverer du tjenester til boligeiere, og ønsker å annonsere på Boligsmart.no? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22, eller send en epost til bedrift@boligsmart.no og fortell oss kort om din virksomhet og dekningsområde.