↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 23 02 80

Besøksadresse

Johan Nygårds gate 11
2670 OTTA
  1. Beskrivelse

Alltid stort og spennende utvalg i innfatninger. Vi skreddersyr briller med de mest avanserte glassløsninger.

Vi har brilleinnfatninger for enhver smak, men synes det er ekstra morsomt å kunne tilby et stort utvalg i spreke farger og fasonger. Derfor vil du finne briller både fra kjente merkevarenavn, og andre, mindre kjente produsenter. Vi har alt fra klassiske modeller til de som virkelig gir deg det lille ekstra.

Når det gjelder brilleglass, er vi opptatt av å gi deg best mulig synskomfort. Vi har både kunnskap og synsprøveutstyr som gjør det mulig å velge de glassene som blir best akkurat for deg. Spesielt når det gjelder progressive glass, kan vi optimalisere løsninger etter hva slags livsstil og jobb du har. Glassene "skreddersys" også utfra hvordan brilleinnfatningen sitter akkurat på deg.

 

Nettbutikken

Trygt og enkelt

Kjøp linser i vår nettbutikk med samme gode service og trygghet som i butikken. Vi sender fraktfritt når du kjøper for over 500 kroner, ellers er frakt alltid 50 kroner.

Nettbutikken er enkel å bruke, du logger inn med mobilnummer og engangskode du får på sms. Ingen vanskelige brukernavn og passord å huske. Vi husker alltid ditt siste kjøp, slik at du enkelt kan gjenta det neste gang du trenger linser.