↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 29 24 60

Besøksadresse

Rustvegen 170
2640 VINSTRA
  1. Beskrivelse

Fron Traktor Service ble etablert i 1965, og har rundet 55-år !

 

Bedriften har utviklet seg til å bli en av de ledende private aktører innen salg og service av landbruksmaskiner , både i Gudbrandsdalen, og også i landet ellers.

Vi er også eiere av Haugsveen og Fjeldstad Landbruk AS på Stange og Front Traktor Service Tynset AS på Tynset. Vi dekker med dette store deler av Innlandet fylke (Tidl. Hedmark og Oppland). Vi har totalt 36 dyktige ansatte.

Vi fører et bredt utvalg av traktor og redskaper fra ledende produsenter. Deutz Fahr traktorer og høstemaskiner fra KRONE er førende i markedet.

Gjennom vårt deleierskap i HCP Ringen og egen import av maskiner kan vi tilby et bredt utvalg av redskaper og maskiner fra førende produsenter.

Vi har et stort og bredt utvalg av minilastere og kompaktmaskiner fra Schâffer, Weidemann og Multi One.

 

Dalbo jordbearbeidingsutstyr og Ørum Smedens gjødselutstyr (vogner, mixere, buffertanker)  er merker vi er eneimportør på i Norge.

Vi er distrikts importør for Østlandet for gjødsel fra Samson Agro og Pichon.

Klauvbokser fra KVK Hydraklov i Danmark er et annet merke vi er eneimportør for i Norge. Dette er førstevalget for den proffesjonelle klauvskjærer !

 

Gjennomvårt eierskap i HCP Ringen kan vi tilby blant annet Palmse Trailers sine tilhengere(dumper, maskintralle, rundballevogn, krokløft). Palms er Europas ledende leverandør av tømmervogner.

Fra EPOKE og IGLAND tilbyr vi snøfresere og veivedlikeholdsutstyr, som snøfresere, strømaskiner og skjær.

Gjennom vårt eierskap i Husdyr Systemer kan vi tilby alt I-mek produkter. Forings systemer, Sprayfo Melkeerstatninger, kalvehytter, fjøsinnredning og en mengde annet.

 

Kontakt oss for informasjon og gode råd. Vi er med deg hele veien !