↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

975 80 069

Besøksadresse

Industrivegen 6
2686 LOM
  1. Beskrivelse

Vi tek oppdrag i form av nybygg, tilbygg, næringsbygg, renovering. Når du byggjer ein bustad etablerast ein heim. Når du byggjer ei hytte realiserast ein draum. Når du renoverar et gamalt hus tek du vare på husets sjel. Vår oppgave er å gjere denne prosessen best mogleg for deg, og at resultatet du står att med skal kunne levast med i årevis. For oss står kvaliteten og kunden i høgsetet. 

Jotunheimen Bygg har base i Lom, inngangsporten til Jotunheimen. Vi tilbyr trehus i alle former, frå laft til vanleg bindingsverk i alle kombinasjonar. Vi tek oppdrag i form av nybygg, tilbygg, næringsbygg, renovering. Variasjon er krydder i kvardagen. 

Vi er totalentreprenør, det vil seie at vi kan ta ansvar for heile prosessen, frå byggesøknad til ferdigstilling. Vi har over 20 års erfaring i faget, og tek små og store oppdrag. Vår hovudbase er Nord-Gudbrandsdalen, men vi tek gjerne ein tur ut av regionen i ny og ne. 

Gjeisarjordet i Lom
Vi har byggjeklare tomter på Gjeisarjordet i Lom, sikra for flaum og ras, flott utsikt, herleg kveldssol og kort veg til sentrum. Tomtene er regulert for både einebustadar, tomanns- og firemannsbustadar. Tomtene varierar i storleik, frå 0,5 mål til 1,2 mål. Nokre av tomtene er altså omregulert til "småhustomter" slik at det kan byggjast rimelegare, mindre bustadar for dei som ikkje ynskjer/treng så stor plass. Alt kan løysast, saman finn vi en løysing!

Klikk her for Finn annonse 

Dombås Hyttepark
I samarbeid med Dombås Hyttepark kan vi tilby sentrumsnære hytter inntil alpinbakken og langrenns- og skiskyttarstadion.
Sjå annonse på Finn.no for tomtene, og BoligPartner for hytter:

Klikk her for Finn annonse

Tomannsbustad på Gjeisarjordet med fire soverom
Vi er i startgropa med ein tomannsbustad på Gjeisarjordet. Dette er ein variant av Breim frå BoligPartner. Den har fire soverom og går over to etasjer. Den har og overbygd parkering/carport under verandaen. Byggestart på denne er no i haust, så her blir det klart for innflytting neste år. Ta kontakt om du vil vera med i prosessen!

Leilegheiter
Vi byggjer nå firemannsbustadar, så om du er interessert kan du uforpliktende melde interesse. Første firemannsbustad er ferdigstilt nå, og vi satsar på å kunne starte med den neste sumaren 2023.  Leilegheitene leverast etter ein viss standard, men om du er tidleg ute kan du påverke fargeval og overflatar. 

Klikk her for Finn annonse