Det er summen av alt som skaper et levende sentrum

- Julebyens program er fullstappet, skriver leder og prosjektleder i Lillehammer Sentrum Drift.

- Julebyens program er fullstappet, skriver leder og prosjektleder i Lillehammer Sentrum Drift. Foto:

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I GD beskriver politisk redaktør Hallvard Grotli Lillehammer sentrum som en by i forfall uten attraktivitet, opplevelser eller kulturprogram.

Sist helg var det et yrende folkeliv, og butikkene melder om rekordsalg i den flotte julepyntet byen vår. Torsdag denne uken har vi julegateåpning med et program som trekker tusenvis av små og store til Lillehammer by. Julebyens program er fullstappet med innhold hver eneste dag t.o.m i romjulen.

Vi i sentrum er helt avhengig av alle arrangementer og aktiviteter som legges til regionen vår. Maihaugens julemarked er intet unntak. Det er summen av alle opplevelsene som skaper den levende byen, som vi er så heldige at Lillehammer faktisk er.

Vi i Lillehammer sentrum drift er opptatt av å bevare Lillehammers sjel og identitet, men samtidig utvikle byen for fremtidens kunder. Alle byer nasjonalt og internasjonalt har sine kvaliteter, enten det er Røros, London eller New York. Vi er så utrolig stolte av byen vår, det arbeidet hver enkelt forretningsdriver legger ned gjennom hele året og at vi sammen skaper opplevelser og handel som gir en merverdi for kunden, enten de er innbyggere, fritidsboere eller tilreisende.

Det er blant annet pga. alle arrangementer som legges til Lillehammer som gjør at vi har et så aktivt sentrum med den gode handelen som vi har i Lillehammer. Når Maihaugen inviterer til Julemarked, fylles hotellene opp og gjester fra fjern og nær benytter seg av både byen og Maihaugen. Det samme skjer under DølaJazz, Litteraturfestivalen, store idrettsarrangement mm.

Sover redaktøren i timen? Ser ikke redaktøren kulturen og opplevelsene som blir servert rett utenfor kontoret? Ta deg en tur ut fra kontoret og opplev magien i vår tradisjonelle julepyntete by. Du vil finne mer enn gamp og bålpanne. Dette er allerede ivaretatt, slik at Ordføreren kan ha fokus på god forutsigbarhet i forhold til planer, tilgjengelighet til og i byen samt nok parkering for gårdeier, næringsdrivende og besøkende. Maihaugens suksess – et bidrag til Lillehammer sentrums svikt?

Velkommen til en julereise lørdag 7. desember gjennom vår fantastiske juleby. Bålpannen er tent og gampen står klar fra kl. 12.00. Julegavene dine kan du handle i en av våre flotte butikker eller på julemarkedene som er i sentrum denne lørdagen. Er du heldig, treffer du også bakgårdsnissen.

Wenche Haug Almestrand, daglig leder
Camilla Solberg Oen, prosjekt- og markedsansvarlig
Lillehammer Sentrum Drift AS Lillehammer Sentrum Drift AS

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken