Tidenes mest omfattende påskeprogram på Sjusjøen: Sundby og flere hundre er klar for Monsterbakken Opp påskeaften

TIL SJUSJØEN: Monsterbakken Opp venter for blant andre Martin Johnsrud Sundby når han ferierer i hytta på Sjusjøen i påsken. Her sammen med Simen Sveen

TIL SJUSJØEN: Monsterbakken Opp venter for blant andre Martin Johnsrud Sundby når han ferierer i hytta på Sjusjøen i påsken. Her sammen med Simen Sveen

Artikkelen er over 2 år gammel

Birkebeinerbakken fylles på ny når Martin Johnsrud Sundby og flere hundre andre går løs på Monsterbakken Opp påskeaften.

DEL

(GD Hytte) Tone Alterskjær, leder i Destinasjon Sjusjøen, sier de aldri har hatt et mer omfattende påskeprogram, både av underholdning og aktiviteter.

Se hele programmet her

– Vi venter storinnrykk, ja mer folk enn noen gang på Sjusjøen. Alle som driver utleie har fullt, sier Alterskjær.

Hun forteller at det blir satt i gang flere tiltak for å redusere køer og unngå kaos, blant annet i alpinbakken i Natrudstilen.

– Der ble det satt ny rekord med 1.800 gjester på én dag i vinterferien. Vi regner med like mange på de travleste dagene i påskeferien, og det er blant annet gjort tiltak for å redusere køene i billettluken.

Hun sier Monsterbakken Opp er ett av flere høydepunkter. I fjor samlet rennet 265 deltakere, med fullt av tilskuere langs løypa opp den tidligere alpinbakken.

– Vi legger vekt på å ha gode aktiviteter i påsken, med forskjellige utgangspunkt. For eksempel har vi for første gang yoga på Rustad Hotell og Fjellstue. Det ble fulltegnet og det er satt opp et nytt parti første påskedag.

Hun kan også friste med flere konserter.

Mandag er det stemningskonsert med Roar Engelbergi fjellkirka. Dagen etter er Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen på Låven Bar.

Artikkeltags