Like etter klokka 05.00 fikk Innlandet politidistrikt melding om en mann som slo på en bil ved Skysstasjonen i Lillehammer.

Han har også sølt brus og slått i et sidespeil.

– Vi fikk kontroll på mannen, og det er uvisst hvorfor han begynte å slå på bilen, opplyser politiet.

Det ble en sprekk i frontruten på bilen etter hendelsen.

Bileier anmelder forholdet på mandag.

Oppdragsleder ved Innlandet politidistrikt, Anna Bogen, opplyser at mannen som var utagerende er en lokal mann i 50-årene.

– Mannen skal ha oppført seg truende mot en mann som satt i bilen, sier hun.

Dødelig vold i Tromsø

En mann i 60-årene er erklært død etter en voldshendelse i Tromsø i går kveld. En mann i 20-årene er siktet og ble pågrepet uten dramatikk. Politiet etterforsker saken som drap. Det er en familiær relasjon mellom de to mennene, men politiet har så langt ikke ønsket å utdype dette.

Ingen SAS-løsning før fristen gikk ut

SAS og pilotene kom ikke til enighet før meklingsfristen gikk ut ved midnatt. I stedet valgte de igjen å utsette fristen, denne gangen til i formiddag klokken. 11. Dermed er det fortsatt fare for streik og innstilte flyavganger.

Mann truet personer med automatvåpen

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter at han har truet noen med automatvåpen i Vatne utenfor Ålesund i natt. Politiet sier de rykket ut rett før klokken 2 og handlet ut som om det var snakk om en såkalt plivo-situasjon – en forkortelse som står for «pågående livstruende vold». Snaut halvannen time senere opplyste Møre og Romsdal politidistrikt at de hadde kontroll på en person og et automatvåpen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Zelenskyj kaller rakettangrep terror

Rakettangrepet mot en boligblokk og et fritidssenter i havnebyen Serhiivka i Odesa-regionen var «målbevisst russisk terror», mener Ukrainas president. I sin daglige tale i natt sa han at oppryddingen i ruinene er i gang.

Minst 21 mennesker ble drept og rundt 40 såret i gårsdagens angrep, ifølge ukrainske myndigheter.