Branntilløp: Det har vært et branntilløp i en tørketrommel i Lillrent sine lokaler i Industrigata i Lillehammer.

Brannen ble slukket av en ansatt før brannvesenet kom til stedet. Den ansatte ble med ambulanse til legevakt for sjekk etter hendelsen.

Ruspåvirket kjøring: En mann i tjueårene ble stoppet av utrykningspolitiet og er siktet for kjøring i påvirket tilstand. Mannen ble tatt med til legevakt for bevissikring, og førerkortet er tatt i beslag.

– Han ble stoppet som følge av tips, forteller Ove Stian Ovrum hos politiets operasjonssentral.

Streikeregningen for SAS nærmer seg 1 milliard

Etter en ukes streik kan SAS ha tapt mer enn 900 millioner kroner på streiken.

Rundt 900 SAS-piloter gikk ut i streik mandag i forrige uke. SAS har selv anslått at selskapet taper 10–13 millioner dollar per dag på pilotstreiken. Det tilsvarer mellom 100 og 130 millioner norske kroner daglig.

Nasa har publisert første fargefoto fra romteleskop

Romteleskopet James Webb har avdekket «det dypeste og skarpeste infrarøde bildet av det tidlige universet» og ser tilbake mer enn 13 millioner år, ifølge Nasa.

Bildet er fylt med tusenvis av galakser og inneholder de mest fjerntliggende objektene som noen gang er observert. Med dette bildet ble forskernes innsikt i universet kraftig utvidet.

Twitter kaller Musks kontraktsbrudd ugyldig

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar og kaller avgjørelsen om å trekke seg fra kjøpet ugyldig og feil.

Tesla-eier Musks advokater sendte fredag et brev til Twitter om at Musk trekker seg fra kjøpet av sosiale medier-plattformen.

Olympisk mester avslører at han kom til Storbritannia ulovlig

Fire ganger olympisk mester Mo Farah forteller i en dokumentar at han kom til Storbritannia fra Djibouti på ulovlig vis. Han var da ni år og ble tvunget til å passe en annen families barn.

Idrettsutøveren sier til BBC at han fikk navnet Mohamed Farah av dem som brakte ham fra Djibouti. Hans egentlige navn er Hussein Abdi Kahin, og han ble født i Somaliland.