Gå til sidens hovedinnhold

Eli Blakstad blir direktør hos Fylkesmannen i Innlandet

Artikkelen er over 2 år gammel

Eli Blakstad er ansatt som direktør for virksomhetsområdet helse, sosial, barnehage, opplæring, barnevern og familie hos Fylkesmannen i Innlandet.

Blakstad kommer fra stilling som assisterende fylkesmannen i Oppland. Tidligere har hun blant annet vært statssekretær i Kommunaldepartementet og Olje- og energidepartementet, samt administrerende direktør i Peer Gynt. Hun starter i stillingen omgående.

Med ansettelsen av Blakstad er hele ledelsen i det nye fylkesmannsembetet i Innlandet på plass, med fylkesmann Knut Storberget og assisterende fylkesmann Sigurd Tremoen i spissen.

Embetet har til sammen fire virksomhetsdirektører:

For virksomhetsområdet miljøvern, landbruk og næringsutvikling er Haavard Elstrand ansatt som direktør. Han har vært landbruksdirektør hos Fylkesmannen i Hedmark siden 2011.

Tilsvarende er Anne Kathrine Fossum er direktør for virksomhetsområdet beredskap, vergemål, justis, kommunal og regional samordning. Hun kom fra stillingen som assisterende fylkesmann i Hedmark.

Beate Golten er direktør virksomhetsstyring og kommunikasjon. Hun var tidligere avdelingsdirektør ved administrasjonsavdelingen hos Fylkesmannen i Oppland.

Og altså Eli Blakstad som er direktør for virksomhetsområdet helse, sosial, barnehage, opplæring, barnevern og familie.

Les også

Se hvem som søker direktørstilling hos den nye fylkesmannen

Les også

Disse søkte jobben som seniorrådgiver hos Fylkesmannen