Velkommen til Lillehammer Petit Prix og regionmesterskapet for region Innlandet i regi av Lillhammer CK

2.-4. juni 2023

Det er en stor glede å ønske ryttere, lagledere og publikum velkommen til et spennende sykkelarrangement på Lillehammer. Dette er det andre året vi arrangerer Lillehammer Petit Prix (LPP) som er en del av NCF sitt Jokerprosjekt. Vi har som mål at helgen ikke bare skal være sykkelritt, men også noe mer med en feststemt premieutdeling på lørdag kveld. Nytt av året er at vi utvider LPP til fire ritt med en bakketempo fredag.

I tillegg til aldersbestemte klasser ønsker vi også velkommen til klassene K junior på alle fire rittene og M junior på bakketempo fredag, tempo og gateritt lørdag. Det blir rekrutteringsritt for 6-9 år på lørdag.

Regionmesterskapet for Innlandet arrangeres for 13-16 år i tempo (lørdag) og fellesstart (søndag).

Vi har laget forrykende løyper som vil bli en opplevelse for både ryttere og tilskuere. En morsom bakketempo opp legendariske Vipvegen , en kupert tempoløype og gateritt som går på Birkebeiner Skistadion (lørdag) og en avslutning med «Edvaldrittet» som fellesstart inkludert spurtpris (søndag). Fellesstarten går ved Buvollen barnehage, som bare er et steinkast fra der Edvald Boasson Hagen vokste opp.

I all den glede og underholdning sykkelsporten byr på, må vi som arrangør understreke betydningen av sikkerhet. Vi har fullt søkelys på dette fra arrangørens side og oppfordrer alle til å respektere de tiltak som er gjort. LPP arrangeres iht NCF sitt reglement for landeveisritt.

Vi ønsker en stor massemønstring av barn og ungdom denne helgen, og for 6-9-åringene er det bare å komme med den sykkelen de har for å delta på de to rittene som er på lørdag for dem.

For oppdatering av informasjon, start- og resultatlister, følg med på LCK´s nettside.