Jeg er en aktiv AUFer og er meget stolt av det. Fordi AUF ser folket og vil ha et rettferdig samfunn der alle skal bli sett og hørt på, fordi AUF ser kvaliteten i enkeltmenneske og at de vil at barn og unge skal få en god skole å gå på, samt en bra, organisert arbeidsplass. AUF mener at Ungdom som vil gå hva de selv vil, skal få muligheten til det, uten å kvalifisere seg til det målet eller ha en “god” nok karakter.

Gratis måltid hver dag og helsesøster tilgjengelig hver dag er også noen av skolesakene til AUF, og jeg mener det burde være tilgjengelig i alle skoler landet rundt. (om du bor på landet eller i byen). For det har seg ikke sånn at om man trenger hjelp, at man skal vente en ekstra dag fordi helsesøsteren ikke kan prioritere den skoleeleven.

Og gratis måltid: Vi ser at det er 50.000 elever som ikke har med seg niste til dagen. Hva vil AUF gjøre med det? Nemlig å ha en rettferdig fordeling på den løsningen, nemlig at det skal være mulig til et gratis frokost/lunsj tilbud på skolen hver dag.

Daniel Teigen (17), Dombås, AUF-medlem