Sikre deg et minne for livet!

Opplev DANCING IN THE WILD på Otta i de spektakulære skiferbruddene på Pillarguritoppen. Koreograf og Ottaværingen Jon Ole Olstad danser seg gjennom storslått og eventyrlig natur sammen med 10 andre norske og internasjonale prisbelønnede dansere. Nå er det igjen mulighet til å få med seg denne unike kunstopplevelsen som hadde premiere sommeren 2021. I august kommer forestillingen tilbake med noen nyutviklede scener og flere nye fantastiske dansekunstnere.

Med råskapen av skiferbruddet, lukt av furu og lyng, og ikke minst med en fenomenal utsikt mot Rondane Nasjonalpark, er området som skapt for sterke opplevelser. Her guides du som publikummer av en dansende skikkelse, og gjennom gripende møter med andre dansere i den mystiske skogen får vi et innsyn i skikkelsens følelsesmessige og sårbare indre landskap. Sjelden har du fått komme så tett på fabelaktige dansere som forteller dramatiske og gjenkjennbare historier med sterk og imponerende kroppsbeherskelse.

Forestillingen spilles:

Fredag 25. august kl. 18.00

Lørdag 26. august kl. 13.00 og 18.00

Søndag 27. august kl. 13.00

Parkering og startpunkt for forestillingen er på flata ved inngangen til skiferbruddene på Pillarguritoppen, før den røde bommen. Varighet: ca. 90 min inkludert gange på grusvei. Tilgjengelig for elektrisk rullestol.

Billetter kan kjøpes på hjemmesiden til Otta Kulturhus. Velkommen!

Foto: Erik Berg-Johansen