Fare for Shut Down i Lillehammer?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

leserinnlegg 
Aps støttespiller i kommunestyret, SVs Mizanur Rahaman, er sjokkert over at store deler av opposisjonen ikke stemte for et budsjettforslag for 2019 laget og insistert på av Ap, SV og V. Det ble plutselig veldig viktig for både han og ordføreren å si at det er uansvarlig å ikke stemme for Aps budsjettforslag.

Rødt har i flere år stemt nei til posisjonens budsjettforslag. Vi kan ikke stemme for et forslag som vi grunnleggende er uenig i, – forslag som ikke har tatt inn over seg blant annet den svært kritiske situasjonen i helse- og omsorgssektoren, som bare ser ut til å bli verre og verre, jf. Aps krisemøte om økende antall utskrivingsklare pasienter, se gd.no.

Sektorens mange ledere de siste årene illustrerer hvordan ledelsen ikke har vært god og kontinuerlig. Vi ønsker den nåværende lederen, Bernt Tennstrand, lykke til. Vi håper han får en helt annen støtte og oppbakking av rådmannen og kommunens politiske ledelse framover enn det har vært hittil. Aps krisemøte, som ifølge GD verken ble initiert av nåværende ordfører eller varaordfører, men kommunelegen i Sør-Fron og kommunestyrerepresentant i Lillehammer, får vi se om fører til noe. Behovet er i alle fall større enn budsjettet skulle tilsi.

Rødt kommer fortsatt til å stemme nei til budsjettforslag som vi grunnleggende er uenig i.

Sånn er vi ansvarlige.

Å sammenlikne med shut down i USA er en merkelig tanke.

Les også: Vi var ikke langt unna "shutdown" i Lillehammer

Øyvin Aamodt og Eva Marie Mathisen

1. og 2.kandidat for Rødt

Lillehammer

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags