Flere gode resultater under ØM i rulleskiskyting

Juni Arnekleiv åpnet skiskyttersesongen med seier under Østlandsmesterskapet på rulleski på Toten

Juni Arnekleiv åpnet skiskyttersesongen med seier under Østlandsmesterskapet på rulleski på Toten Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I helga ble det arrangert sommermesterskap i rulleski for løpere fra Østlandsområdet på Toten.

DEL

Flere av våre skiskyttere benyttet anledningen til å få seg en skikkelig treningsøkt med nummer på brystet.

Arnekleiv vant

På lørdagens sprint ble det seier til Juni Arnekleiv i K20/22. Stor fart i løypa sørget for en solid seier etter tre strafferunder. Hun var 42 sekund foran Oda S. Kolkinn fra Søndre ÅL SK, som hadde en strafferunde. På søndagens supersprint deltok ikke Dombås-løperen.

Lagvenninnen til Juni, Ane Marie B. Hareland, vant K17 med fem strafferunder, mens hun på søndag endte på tredjeplass med hele sju strafferunder.

Ingrid vant

I K18 vant Vingrom-løperen Ingrid Taarud med fem strafferunder. Klubbvenninnen Synne Owren endte på andreplass i K19 på søndag med to strafferunder, 56 sekunder bak Ukaleq Astri Slettemark fra Geilo, som hadde fullt hus. På lørdag ble det en femteplass til Synne med fem strafferunder. I J16 ble det en fjerdeplass til Oda B. Byvold Grønlien fra Vingrom på lørdag med tre strafferunder.

Dombås-løperen Syver Brøste Nørstegård gikk inn til andreplass på sprinten i M17 med fire strafferunder. Han var 12 sekunder bak vinneren Stian Fedreheim fra Hernes, som også hadde fire strafferunder. På søndagens supersprint endte Syver på niendeplass med fire strafferunder.

Artikkeltags