Frontkollisjon på E6 ved Fåvang

Det er lange køer i begge retninger etter ulykken ved Trøståker i Fåvang.

Det er lange køer i begge retninger etter ulykken ved Trøståker i Fåvang. Foto:

DEL

Politiets operasjonssentral melder om en frontkollisjon på E6 ved Fåvang. Vegen er stengt, og det er store trafikale problemer på stedet.

GD har vært i kontakt med politiets operasjonssentral som kan opplyse om tre personskader. Det er imidlertid for tidlig å si noe om alvorlighetsgraden.

Klokken 17:15 sitter en person fortsatt fastklemt i en av bilene, og det jobbes med å frigjøre vedkommende.

Nødetatene er på stedet. Det er sendt ut mange utrykningskjøretøy og luftambulanse.

– Vi kom nettopp fram og den ene bilen har havnet i grøfta, forteller politiets operasjonsleder til GD.

En person er flydd fra ulykkesstedet til Ullevål sykehus, og er meldt kritisk skadet. De to andre har blitt kjørt til Lillehammer sykehus med ambulanse.

Klokken 18:08 melder politiet og Vegtrafikksentralen at et av kjørefeltene på stedet er åpnet med manuell dirigering, slik at trafikken kan passere. Det må imidlertid påregnes forsinkelser.

Klokken 18:19 publiserte politiets operasjonssentral følgende melding på Twitter: "Ut fra avhør og spor på stedet kan det sees ut som sørgående kjøretøy har kommet over i motgående kjørefelt. Fører av denne bilen, ei dame i 70-årene fra Oslo, har fått beslaglagt førerkortet."

Klokken halv ti melder politiet at de er ferdig med åstedsundersøkelser. Bilene er berget og vegen er åpen for normal trafikk igjen.

Luftambulansen fraktet en person fra ulykkesstedet.

Luftambulansen fraktet en person fra ulykkesstedet. Foto:

Artikkeltags