Noen har stjålet klokka i det nye busskuret på Frya

Helge Morten Berg reagerer på at noen har stjålet denne klokka fra busskuret på Frya, som ble offisielt åpnet sist søndag.

Helge Morten Berg reagerer på at noen har stjålet denne klokka fra busskuret på Frya, som ble offisielt åpnet sist søndag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Trist at ikke dette kan få stå i fred.

DEL

FRYA: – Jeg må si at det er mye frekke folk. Klokka som vi hengte opp i busskuret og som vi åpnet på søndag er stjålet, forteller en av initiativtakerne til busskuret på Frya, Helge Morten Berg til GD.

LES OGSÅ:

– Dårlig gjort

I dag tidlig var klokka på plass i busskuret. Klokken har forsvunnet en gang etter 09.15.

– Skruene lå fint igjen på benken. Klokka var borte. Rett og slett trist at ikke ting får stå i fred. Først og fremst er dette trist og dårlig gjort overfor ungene, som synes de har fått et fint busskur. Det er ikke rare klokka, men dette handler om å la ting får være i fred, sier Berg.

Han sier at det ikke er gjort noe hærverk på skuret ellers, men at de nå vil holde øynene åpne og følge med.

– Ungene er veldig fornøyd med det fine busskuret, sier Berg og håper det får stå i fred heretter.

Fra åpningen av busskuret på Frya sist søndag.

Fra åpningen av busskuret på Frya sist søndag. Foto:

De kjøpte busskur

Da et busskur ble lagt ut for salg i Ringsaker i sommer kjøpte foreldre i Sør-Fron busskuret til ungene. 40 personer kom på åpningen søndag.

Det var tidligere i juni at det nederlandske samboerparet Miranda og Renco Bouwman fra Åsmarka i Ringsaker la ut et busskur til salgs for å bygge en ridebane for hest på eiendommen sin.

Skuret ble solgt og kjøper ble Helge Morten Berg og fire andre naboer fra Sør-Fron. De ga 1.820 kroner for det. Mellom 10 og 15 unger får nå glede av busskuret.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken