Fy, så frekt å være mann og bli ordfører i Øyer

Av
DEL

leserinnlegg

Må innrømme at jeg ikke leser GD hver dag. Men plutselig fikk jeg opp en sak i nyhetslista på mobilen. Og sannelig var det nyttig å bli opplyst av superfeministen Sanna Sarromaa og GD.

Hvis man ikke har styr på alle ord under beltestedet, så får man raskt et utvidet repertoar i kronikk av Sarromaa. Den gikk løssalgs-avisene en høy gang, enda de har forsket på de mest vulgære «klikk-ordene» for å få lesere. Du verden for en verdig språkdrakt for lokal-avisa og superfeministen. Problemet til Sarromaa denne gangen er at øyværingene har valgt en mann til ordfører i det herrens år 2019. Tenk så uhørt av bygdefolket. For ikke å snakk om så frekt av den nye ordføreren at han lot seg bli født som mann.

Kanskje ikke så lett for Sarromaa som også skal holde styr på Finland, å få med seg at Øyer har hatt kvinnelig ordfører fra 2007 til 2019. Først dyktige Mari Botterud, til hun gikk av i 2015. Deretter Brit Kramprud Lundgård, så vidt meg bekjent også kvinne, fram til 2019. Så direkte kvinne-fiendtlig kan man vel ikke påstå at kommunen eller øyværingene er?

Laila Jonassen Skåden, er sikkert også ei dyktig dame, så det står ikke på det. Men så vidt jeg vet er det også i Øyer fullt lovlig å kumulere kandidater på parti-listene. I så fall er kommunens velgere i sin full demokratiske rett til å kumulere enhver politiker de ønsker. Denne gangen ble det en dyktig mann.

Gratulerer med ny ordfører i Øyer!

Ingrid Braastad, Øyer

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags