GD har lansert ny nyhetsapp – følg nyhetene DU er interessert i

I den nye mobilappen fra GD kan du samle nyhetene som interesserer deg, utfra geografi og tematikk.

I den nye mobilappen fra GD kan du samle nyhetene som interesserer deg, utfra geografi og tematikk. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå kan du selv dirigere nyhetshverdagen fra GD. I vår nye nyhetsapp kan du få varsler når GD skriver om akkurat det du er interessert i. I det øyeblikket GD publiserer en sak i et tema du ønsker å følge, får du varsel på telefonen din.

DEL

GD har i samarbeid med Amedia lansert en nyhetsapp – tilpasset mobillesing.

Nå kan du selvbestemme hvilke artikler, bildeserier og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

I fanen «For deg» kan du lage din helt egen forside, basert på nyhetskilder. Du velger selv hvilke av de 20 tilgjengelige kategoriene du ønsker å få inn i nyhetsstrømmen din. Du kan også velge her hvilke kategorier du vil få nyhetsvarsel på. Da kommer det opp en varsling på din mobil hver gang GD publiserer en sak fra kategorien du har valgt.

Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du få en helt enkelt velge disse bort i din egne, skreddersydde nyhetsfeed – rett på mobilen. Og vil du varsles om kun én spesifik ting, så kan du gjøre dette også.

Appen heter GD.no og ligger foreløpig kun tilgjengelig i appstore for Iphone-telefoner. Det jobbes også med at den skal bli tilgjengelig i Google Play for Android-brukere. Denne appen kommer i tillegg til Eavis-appen som du kjenner godt fra før.

Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den nye GD-appen:

  1. Velg «For deg» ved siden av «Forside» og «Sport» i menyen i bunnen
  2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre (under knappen for «Min profil») eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.
  3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.
  4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

I appen finner du også en knapp som leder deg til vårt TV-univers Direktesport. Der sendes det et stort antall kamper fra mange idretter og flere store stevner i løpet av året. Dette er inkludert i ditt GD-abonnement.

Du finner også en knapp i menyen nederst til Evisen, som du også fant i den gamle appen.

Artikkeltags