Otta fikk hull på byllen etter at en markkryper i cirka 5 km/t snek seg under Heidals keeper

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt av Heidal IL Etter mange måneders intens sesongoppkjøring var det duket for lokaloppgjør mellom Heidal og Otta på Slettøya stadion. Med snøkanter over to meter som omringet banen og temperaturene så vidt over 2+ grader var det lite som tydet på at vi hadde lagt april bak oss. Men kamp skulle det bli - og kamp ble det.

Etter noen jevne første 20 minutter, med mye duellspill og dårlig pasningsspill hos begge lag, fikk Otta hull på byllen etter at en markkryper som gikk i cirka 5 km/t snek seg under Heidals keeper. Noen minutter senere var Heidals egen midstopper uheldig og stanget ballen elegant forbi Heidals keeper og opp i krysset.

Dette skulle vise seg å være avgjørende for Ottas momentum, etter som heidølene ikke fikk kontroll på kampen, tapte mange første og andre dueller og det var Otta som styrte mye av kampen i 1. omgang.

Etter pause var heidølene innstilt på å fortsatt gjøre en innsats og kom ut med ny giv. Dessverre var dette fånyttes siden midtbaneduellen ble igjen vunnet av byen ved Rondane og de styrte fortsatt mye av kampen.

Ballinnehav og vilje styrte Otta skuta videre til ikke bare 3-0, men 4, 5 og de ga seg ikke før det sto 6-0 på resultattavla. (Det skal sies at undertegnede synes de resterende målene var identiske og har dessverre ikke noen god beskrivelse av hvordan de forløp.)

Til slutt bør det nevnes at det dårlige været stoppet ikke publikum fra å møte opp på kamp. Tusen takk for støtte fra både Heidal IL og Otta IL.

Dommer: Reza Roshan

Henrik Langrusten

Heidal IL

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags