Det kollektive seiret i det sagnomsuste lokaloppgjøret mellom Heidal og Kvam

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Heidal og Kvam møttes til ny kamp i GD-ligaen. Her kan du lese hvordan Heidal gruset Kvam.

DEL

Innsendt kampreferat i GD-ligaenSommeren nærmer seg slutten, men fotballfrelste Heidal og Kvam har ingen planer om å ta høstferie ennå. Tilfeldigvis startet også den engelske ligaen denne helgen. Publikum hadde derfor noen utfordringer i å velge om de skulle sette seg foran tv-en eller traske ned på Heidal idrettsplass for å se det sagnomsuste lokaloppgjøret. Heldigvis valgte de fleste å bivåne Heidal - Kvam sier ryktene.

Henrik Langrusten

Sittende midtbanespiller Heidal IL

1. omgang:

Kampen begynner rolig med balltrilling fra begge lag, men etter de fem første minuttene viser Kvam mest iver. Ballen slås presist i bakrom fra Kvam, men takket være heroisk innsats fra hjemmelagets forsvar og keeper, avverges faren. Kvam fortsetter å styre det meste av spillet det neste kvarteret, men etter en seig kontring fra Heidal blir det hjørnespark.

Spillende assistenttrener Ryen tar corneren, og skrur ballen som en banan over forvirrede kvamværer der stopper Rudi stiger til værs og stanger inn 1-0. Jubelen bryter løs på Heidal idrettsplass etter noen nervøse minutter.

Heidal får blod på tann og «White Kantè» Langrusten har tydeligvis fått magnet i skoene i løpet av sommeren. Ballen sitter som limt i både føring og sklitakling.

Heidal kommer til noen halvsjanser, men Kvam har på ingen måte gitt opp og har noen farlige innlegg som avverges av de meget sterke midtstopperne Harerust og Rudi. Begge lag vil vinne, men det blir dessverre ingen uttelling. Det står 1-0 til den røde delen ved halvspilt.

2. omgang:

Etter hvilen er Kvam best de første minuttene og spiller ballen hurtig mellom Heidals midtbane men får så langt ingen uttelling. Etter hvert får de røde corner og da er gode råd dyre når Rudi igjen header ballen i goalen.

Det står 2-0.

Selvtilliten til Heidal stiger i takt med godt spill og høyt press. «White Kante» Langrust og «Bananskru» Ryen vinner ball på ball på midten og kommer til noen farligheter.

Etter noe klabb og babb ender ballen til slutt hos Kristoffer Myromslien som er sikker som banken og legger på til 3-0.

Kvam får seg en knekk etter 3-0, mens Heidal fortsatt kjører på. Heidals spissjuvel Tor-Henning Luseter ser ut som en deltager i Pamplona okseløp, der han flyr i bakrom, men får dessverre ingen uttelling ennå.

Etter noen minutter vinner White Kantè igjen ballen og drar seg elegant forbi kvamærene og legger kula uselvisk til rtte for Ryen som klinker til.

Ballen farer som et prosjektil i hjørnet. Det står nå 4-0. Tempoet roer seg ned og Kvam prøver seg igjen, men det vil seg ikke.

I den andre enden havner ballen hos Ola Krukhaug som fra 1 meters avstand bredsider den inn. Men de røde var ikke ferdig ennå. Fremadstormende Kai Ove Skreden har nettopp kommet innpå. Han mottar ballen på midten og slår den i bakrom til Luseter som endelig kan slippe jubelen løs.

I dette øyeblikk er publikum helt fra seg av beundring av Skredens lissepasning og det tar helt av.

Sluttresultat: 6-0 til Heidal.

Dommer Vebjørn Engeli: Gjør en god figur i hatoppgjøret.

Les alt om GD-ligaen her

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags