El Clàsico: Kvam - Heidal

Her er bilde av laget fra Kvam som slo heidølene. Riktignok ikke i denne kampen men 6-0 i finalen i Gudbrandsdalscupen i 1967. 
Første rekke f.v: Bjarne Sandbu, Kolbjørn Berge, Odd Brendstuen, Arnulf Berge, Arve Tangen. Bak f.v: Odd Haugen, Arve Brendstuen, Håkon Sveen, Svein Brendstuen, Nils Røssummoen, Harald Sandbu.

Her er bilde av laget fra Kvam som slo heidølene. Riktignok ikke i denne kampen men 6-0 i finalen i Gudbrandsdalscupen i 1967. Første rekke f.v: Bjarne Sandbu, Kolbjørn Berge, Odd Brendstuen, Arnulf Berge, Arve Tangen. Bak f.v: Odd Haugen, Arve Brendstuen, Håkon Sveen, Svein Brendstuen, Nils Røssummoen, Harald Sandbu. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kvam-Heidal i årets GD-Liga blir som det har vært i 40 år. Tett og tøft.

DEL

Kampen starter med et lite overtak til hjemmelaget, derfor er det ingen ting å si på at Kvam scorer først. Kvam rekker også å score ett mål til før pause, altså 2-0 til de grønne etter 45. minutter, til glede for de mange på tribunene. Veldig mange heidøler har også tatt turen til Kvam med barna, så lokaloppgjøret over alle lokaloppgjør lever fremdeles.

Til angrep!

Etter pause er vi enige om å fortsette å gå i angrep, fylle opp i boksen og være gode førsteforsvarere over hele banen. Da vi går opp til 3-0 tror nok de fleste at kampen er over, men da har de ikke vært på Kvam-Heidal før, tipper de har sittet hjemme og sett på «tro og liv», plutselig så scorer Heidal- 3-1 deretter Kvam 4-1 og alt dette skjer i løpet av 3 minutter.

Tom for luft

Litt roligere en periode før Heidal scorer og reduserer til 4-2. Kvam kan være glade for at tidligere «toppspiss» nr. 10 på Heidal har vasket trøyen sin på 90 grader, går tom for luft og må bytte. Det ropes på Heidal sin spillende trener Inge Hansen fra tribunen. Nå skjer det mye, og ikke minst blant publikum der det er en astronaut fra Bjølstadmo som har overtatt hele tribunen.

Seieren sikres

Kvam scorer igjen 5-2!! Hovedtrener Geir Inge Krok skifter farge i ansiktet fra blå til hvit.

Heidal scorer ett mål til, altså 5-3 til hjemmelaget. Alle i Kvam kan puste lettet ut, bortsett fra spillere og støtteapparat som er invitert på «indianerfest» på Kvam bygdahus i regi av Hågen Meldal.

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags