Etter et forsmedelig hjemmetap sist var heidølene sugne på revansj. Og for en revansj det skulle bli!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er Heidals versjon av kampen mellom Heidal og Dombås på Heidal Idrettsplass.

DEL

Innsendt av HeidalPå en vakker solskinnsdag i Heidal ble det gjort klart for årets andre kamp i den beryktede GD-ligaen. Fuglene kvitret, fanskaren sang av full hals og AC/DC spilte for fullt før kampstart. Alt var ved sitt normale.

Etter et forsmedelig hjemmetap sist var heidølene sugne på revansj. Og for en revansj det skulle bli.

Heidal begynte kampen godt og trillet ballen seg imellom med utsøkt presisjon. Hjemmelaget kom til noen halvsjanser i starten, men det var ikke før uret sto på 20 at 1-0 kom etter et gjennomspill til lynvingen Anders Ryen.

Selv påstår han at han var raskere enn sin egen skygge i gamle dager, men denne reporteren så glimt av gammel storhet når han sikkert bredsidet inn sin første av tre mål. Dombås forsøkte seg noen ganger på høyresiden, men disse forsøkene ble avverget av Heidals forsvar gang på gang.

Etter noen minutter og flott veggspill på Heidals høyreside ble Ryen igjen frispilt og satte sikkert inn sitt andre for dagen. Dette skulle også bli pauseresultatet.

Når 2. omgang omsider i gang, var Dombås litt mer på farten, og Heidals rutinerte keeper måtte i aksjon flere ganger for å holde hjemmelaget inne i kampen. Men så punkterte Ryen kampen med sitt tredje for dagen etter lekkert gjennomspill fra Heidals høyreving. Det ble gjort noen bytter i løpet av 2. omgang, både fra Heidals og Dombås sin side.

Blant annet kom fjorårets toppscorer for Heidal inn, og det skulle vise seg å være et genialt bytte. Innen dommeren hadde blåst av for full tid, hadde Luseter puttet på det fjerde og femte målet for dagen.

Dommeren hadde en meget god dag på jobben.

Sluttresultat: 5-0 (2-0)

Dommer: Bård Løvli Haugen.

Les flere innsendte kampreferat her:

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags