Heidal back to winning etter 7-2 målorgie

Anders Ryen, en av Heidals målscorere.

Anders Ryen, en av Heidals målscorere. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

På en blåsende sommerdag på selveste St. Hans skulle det igjen spilles 6.divisjonskamp. Heidal hadde forberedt seg godt både taktisk og fysisk denne kampen, selv om undertegnede ikke hadde rørt en kroppsdel på to uker.

DEL

1.omgang

InnsendtHeidal begynner kampen friskt og har mye ball de første minuttene. Noen gjennomspill blir avfeid fra Ringebu/Fåvang, men dette er varselskudd om det som måtte komme. Heidal står høyt og bryter en del oppspill fra motstanderen. Etter bare tre minutter spill kommer den første scoringen signert Tor-Henning Luseter. Heidal bygger videre på dette og triller ball opp mot superspissene Hansen og Luseter som gang på gang er alene med Ringebus keeper. Til og med Heidals omskolerte høyreving Syver Harerusten kommer igjennom, men er uheldig med førstetouchen og krasjer med Ringebus keeper. Lillebror Harerusten på motsatt ving er derimot noe heldigere med sine involveringer og kombinerer fint med både spisser og midtbane. Etter det første kvarteret står det 4-0 signert Luseter, Hansen og Oliver «The Great Dane» Brag.

Biografi for Henrik Langrusten 

Det siste kvarteret av kampen kommer Ringebu inn i kampen igjen og midtbanemuren bestående av «White Kantè» Langrusten og Ryen legger seg bakpå. Ti minutter før første omgang blåses av, får Ringebu frispark. Den slås med farlig skru over Heidals forsvar, og keeper Knutrud er uheldig og slår den opp i eget nettak. Det skal sies at det blåste ekstra mye utover i kampen, og keeper Knutrud argumenterte for sterke vindkast akkurat da han steg til værs. Kun fem minutter senere får Ringebu hjørnespark. Corneren stusses og undertegnede må ærlig innrømme at han slapp markeringen og Ringebu kunne dermed feire sitt andre mål.

2.omgang

Vertene virker hevnfulle det første kvarteret og angriper Ringebus forsvar med suverent pasningsspill i lengderetning. Dette fører til straffespark og Heidals kaptein Anders Ryen går selvsikkert frem. Han tar noen steg tilbake og setter den til venstre for keeper. Kun et minutt senere får Heidals store spiller denne dagen ballen. Langrusten vender av svimle Ringebu spillere; ser opp og hører ungfolen Hansen på løp igjennom. Ballen slås med dødelig presisjon, lander perfekt på Hansens venstreslegge, som banker den i goalen. «White Kantè runges over hele stadion.

Ringebu har imidlertid ikke gitt opp og er farlig frempå, med godt pasningsspill og raske vinger kommer de seg til noen halvsjanser. Men takket være godt forsvarspill fra Heidals backlinje holder de stand. Til slutt kommer fartsfantomet Kristoffer Myromslien innpå. Heidal er kyniske og satser på kontringer. Etter en Ringebu corner, blir ballen klarert og Myromslien får med seg ballen og er alene gjennom med Ringebus keeper. Han lobber ballen elegant over en noe uheldig keeper som må plukke sin sjuende ball ut av mål. 7 – 2 blir sluttresultatet.

Dommer Vebjørn Engeli gjør en god kamp.

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags