– Inge Hansen gjør som van Persie i storhetstiden

Inge Hansen scoret hat-trick mot Øyer-Tretten.

Inge Hansen scoret hat-trick mot Øyer-Tretten. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

GD-ligaen: InnsendtI strålende spillevær og tropevarme skulle vertene ta imot motstander Øyer/Tretten til kamp. Både store og små hadde tatt turen for å se festfotball denne kvelden. Ryktene vil også ha det til at tusenvis benket seg foran pc-skjermen for å følge med på GD sin livesending.

I vårsesongens fjerde hjemmekamp sto Heidølene med to tap og en seier. Øyer/Tretten hadde derimot til gode å gi fra seg poeng denne sesongen.

Henrik Langrusten

Sittende midtbanespiller. Heidal IL.

1.omgang:

I de første ti minuttene viser Heidal tendenser til det som skulle komme. Ballen går hurtig i lengderetning til spissene Luseter og Hansen. Midtbanespillerne Ryen og Langrusten populært kalt «the white Kantè» styrer en del av spillet, mens Øyer virker litt tafatte i begynnelsen.

I det 16 spilleminutt får Heidal hull på byllen etter en solid corner fra Ryen, Hansen river seg fri på 5 meteren og stanger Heidølene i ledelsen. Kampen er noe preget av innkast og de store målsjansene uteblir. Ryen forsøker noen langpasninger på den venstre siden til unge Myromslien som det ikke blir så mye ut av. Øyer får noen halvsjanser på sin høyre side, med noen innlegg som går inn til Heidals keeper.

I det 22 minuttt kombinerer Heidal fint på venstresiden med fartsfantomet Myromslien som drar seg fint forbi Øyers høyreback, finner Lusteter med en utsøkt venstre ytterpasning. Luseter ser opp og slår videre til spissmakker Hansen, men står dessverre i offside.

Etter en velfortjent vannpause i den stekende sola uteblir de store hendelsene. Mye frem og tilbake uten noe «end product.»

2. omgang:

I 2.omgang er det mer intensitet fra begge lag og Heidal kommer til en skuddsjanse ved Ryen, men den skrur seg dessverre utenfor.

Spilt i 50 minutter og Heidal får et frispark litt over midten. Ryen gjør seg klar. Han slår den med presisjon som Øyers keeper fomler og Hansen lar seg ikke nøle et sekund og stanger ballen over keeper og i mål. Det står nå 2-0 til Heidal.

Like etter er Hansen frempå igjen. Han dribler to forsvarere og setter ballen kontant i hjørnet à la van Persie i sin storhetstid. Nå virker det som om Heidal har dette i boks, men Øyer har på ingen måte gitt opp.

Øyer får noen halvsjanser der de kombinerer fint, men det mangler litt på siste tredjedel.

Når uret viser 58 spiller Øyer seg opp fra bak og finner hverandre i mellomrommet, før ballen havner hos Hekneby som klistrer ballen i tverrliggeren og inn. Det er kamp igjen!

Øyer virker motiverte og får noen cornere og en del halvsjanser. Men det er ikke før i det 68ende minutt at Øyers høyreving dribler to mann og setter ballen fra død vinkel bak Heidals keeper Anders Knutrud.

Skal Øyer snu kampen igjen? Heidølene svarer på dette ved lekkert veggspill mellom Ryen og Luseter, der førstnevnte plasserer ballen bak en utspilt Øyer keeper. Ryen jubler så mye at til og med håret feirer. (jfr. Gd bilde).

Både Heidal og Øyer gjør noen bytter. Ut går banens gigant og inn kommer rutinerte Rune Randen som skal vise seg og spille en rolle i Heidals neste goal. Luseter får ballen på Heidals høyreside og legger inn til Randen som går i duell med keeper og ballen går ut til Heidals venstreving Eirik Tofte som plasserer den sikkert i det venstre hjørnet. Men Øyer var ikke ferdige og de får et trøstemål i det 80 minutt. Nå legger Heidal seg litt lenger tilbake og spiller kynisk får å få med seg de livsviktige 3 poengene. 

Alt i alt er det en fortjent seier til Heidal. De styrer mesteparten av spillet og virker solide.

Dommer Egil Løvli: Har en god kamp uten noen nevneverdige feil.

Tilskuertall: 123.

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags