Kvam - Lom 6-1: - Banen er en Premier League-kamp verdig!

NESTEN JEVNGODE: Tross mange målrike oppgjør de siste årene viser historikken at Kvam og Lom vinner annenhver kamp. Betyr dette at Lom vinner 6-0 i høst?

NESTEN JEVNGODE: Tross mange målrike oppgjør de siste årene viser historikken at Kvam og Lom vinner annenhver kamp. Betyr dette at Lom vinner 6-0 i høst? Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

GD-ligaen: InnsendtFor en vakker sommerdag! Gresset er grønt, sola skinner, og gradestokken kryper opp mot trettitallet. Det er et yrende liv overalt, det summer fra bier, folk, motorsykler og biler. Overalt ser man lettkledde og fornøyde mennesker, som midt i en verdensmetropol.


Så drar vi fra Lom.

Biografi for Fred Olsen

Ved ankomst på Kvam kommer minnene fra forlatte gruvesamfunn på Svalbard - hvor er alt folket? Kun én bil passerer, sikkert en skjåkvér som er så blå at han fortsatt kjører gamleveien for å unngå å være med på å subsidiere veiombyggingen. Men veiombyggingen har sin fordel, nå er det nesten 100 % kvamvére på Kvam.

Ingen er mer gjestfri, blid og pratsom enn en kvamvér. Fotballbanen skinner om kapp med sola, en nyklipt bane som er en PL-kamp verdig. Den vitner om uttallige dugnadstimer. Et flott publikum inntar tribunene, særdeles fine er de fire med langt hår på midtre seksjon. Kampen blåses i gang. Kvams midtstopper er så misfornøyd med dommeren at han må være etterkommer av en utflyttet lomvér.

Det er en jevnspilt 1.omgang, tross 2-0 ved pause. Loms evigunge bauta, Øyvind Moe, spiller i 45 minutter og viser gode gamle takter. Kvam fortsetter å presse og har overtaket i 2. omgang. Det ender med en fortjent 6-1 seier til Kvam.

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags