Offensive Otta knuste Øyer/Tretten med rå og akrobatisk styrke

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kampreferat Otta – Øyer/Tretten (ØTI), fredag 8. juni.

DEL

Innsendt kampreferatEtter hjerneblødningen mot Vågå kom Otta seg tilbake på vinnersporet mot Ringebu/Fåvang forrige mandag med en sterk 3-7-seier, hvor Otta til tider viste festfotball og Even Olstad får sitt første hat-trick for sesongen.

Årets Otta-utgave har gått offensivt til verks og ønsker å underholde de oppmøtte, og med et målsnitt på 7 mål pr. kamp var det også forventninger til vårsesongens siste hjemmekamp.

1-0 for Otta til pause

Fredagskvelden gjester ØTI Øya stadion og kampen er bare ett minutt gammel da Mowlid Aden smeller ballen i tverrliggeren. Otta har et lite overtak i banespillet de første 20 minuttene, men begge lag mangler presisjon i pasningspillet til å skape de helt store sjansene.

Etter 22 minutter vinner Olstad ballen i en omdiskutert duell med keeper og Mowlid kan bare sette ballen i det åpne målet, men spiller istedet til en offside-plassert Chris Løften.

10 minutter senere sitter kombinasjonene for Otta. Hans Svastuen spiller Olstad nydelig igjennom som ikke gjør noen feil alene med keeper. Etter en relativt sjansefattig førsteomgang går vertene til pause med 1-0.

ØTI blir slitne

Som de fleste andre kamper denne sesongen, sliter motstanderne med å holde følge når det nærmer seg halvspilt andreomgang, og denne kvelden var intet unntak.

ØTI-spillerne begynner å bli slitne og Otta-guttene får litt mer tid til å prikke pasningene. Etter 57 minutter er 2-0 et faktum. Mowlid slår en krempasning til Løften som avslutter fra skrått hold og Olstad er på pletten og setter returen fra keeperen.

Nå skaper Otta flere store sjanser og etter 70 minutter er det de yngre kreftene som viser sin briljans, Emil Høglien slår en herlig krosser til Ola Sondre Nuvstad som krangler ballen i mål, 3-0.

Nå er det vondt å være ØTI-forsvarer og etter en perfekt corner fra Andreas Berget er oksen Roger Ulsletten nådeløs når han stanger inn 4-0. De oppmøtte får dagens høydepunkt etter 85 minutter.

Ola Sondre Nuvstad får ballen på høyresiden og kjører fullstendig karusell med ØTIs venstreback før han sender ei kanonkule i retning lengste kryss, 5-0!

Akrobatikk!

Tre minutter senere får Otta et frispark på midtbanen som undertegnede slår inn i ØTIs 16-meter, der viser Ulsletten sin råe og akrobatiske styrke, tverrvender og skyter i samme bevegelse, 6-0.

Det må også nevnes at banens store gigant er 17 år gamle sittende midtbane Eirik Magnus Haugstulen, som hindrer ØTI utallige ganger på den siste tredjedelen, utvilsomt banens beste på et ellers godt Otta-lag.

Oberstløytnant og ”kom igjen”-tilhenger Vebjørn Engeli legger seg på lik linje for begge lag. En god kamp av dommerveteranen.

A-laget vil takke alle de oppmøtte for vårsesongen og synes det er veldig moro at så mange følger laget.

Vi ønsker alle GD-liga-følgere en riktig god sommer og håper vi sees til høsten!

Neste direktesendte kamp i GD-ligaen er Lom–Otta (Grov kunstgress) torsdag 14. juni kl 19.30.

Følg med på GD.no!

Flere innsendte kampreferater kan du lese her:


  – Inge Hansen gjør som van Persie i storhetstiden

Kvam - Lom 6-1: - Banen er en Premier League-kamp verdig!

Hvor er på-knappen, Øyer Tretten?

Øyer/Tretten 3 - Kvam 2: Dårlig betalt!

Etter et forsmedelig hjemmetap sist var heidølene sugne på revansj. Og for en revansj det skulle bli!

Vi har full kontroll de første 25 minuttene, før vi plutselig bestemmer oss for å miste hodet

Otta fikk hull på byllen etter at en markkryper i cirka 5 km/t snek seg under Heidals keeper 

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags