Vi har full kontroll de første 25 minuttene, før vi plutselig bestemmer oss for å miste hodet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Endelig var det dukket for Ringebu-Fåvang Fotballklubbs (RFFK) første kamp i GD-Ligaen – mot Lom.

DEL

Innsendt av Ringebu-Fåvang: Den grønne matta i Lom har i "alle år" vært en svært vanskelig bortebane for RFFK og det er ikke med sjeldne mellomrom at vi har reist hjem med null poeng, halen mellom beina etterfulgt av trøstespising av Schakendas bakervarer.

Men dette er et scenario som er uaktuelt for RFFK anno 2018. Samtlige spillere og trener Hansen er klare på at vi reiser til Lom for én grunn; tre poeng.

RFFK starter kampen svært bra og tar ledelsen ved Venabygdas egen Hugh Hefner, Simen Dokken, etter et nydelig driv av skiløperen vår, Fredrik Riste Kristiansen.

Vi har full kontroll de første 25 minuttene, før vi plutselig bestemmer oss for å miste hodet. Dette medfører svikt i konsentrasjon og personlige feil, og plutselig står det 2–1 til Lom.

2–1 forblir også resultatet til pause, men gutta fra RFFK har klokkeklar tro på at det her snur vi hvis vi sjøl vil. Og gutta viser så til de grader at de vil. Vi går fra å ligge under 2–1 til å lede 2–5 i løpet de første 20 minuttene av 2. omgang.

Andreas Kvannefoss og Wares Janan (sistnevnte med hat trick) gjør som de vil foran fortvile hjemmefans, og Edward Tofthagen og Espen Kuften legger inn en solid søknad til rundens mest kompromissløse stopperpar.

Vi gir oss ikke før det står 3–7 på måltavla, og vi holder til tider lekestue med Lom på deres egen hjemmebane. I tillegg skal det sies at vi på stillingen 3–7 (med 5 minutter igjen å spille) satte innpå Kluften på bana igjen bare så han fikk krampe i begge leggene så vi fikk drøyd tida.

Coaching i verdensklasse kan være så mangt.

Oppsummering: Distansen Lom-Ringebu har aldri vært en større fryd!

Lag: Kim Ronny Træet, Marius Morken, Espen Kluften (K), Edward Tofthagen, Jostein Kaus, Fredrik Riste Kristiansen, Eirik Høyesveen, Andreas Kvannefoss, Wares Janan, Simen Dokken, Rune Scheie

Innbyttere: Arnfinn Hagen, Zia Scharifi, Mateus, Abdul Hussein.

Trener: Morten Hansen

Målscorere: Simen Dokken (0-1, 2-4), Edward Toftehagen (2-2), Wares Janan (2-3, 2-5, 3-7), Eirik Høyesveen (3–6)


Les flere innsendte kampreferater fra GD-ligaen her:


Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i GD-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags