Slik var årets siste lesertur med GD

  En uke på Kypros med vandringer i regi av GD og Peer Gynt Tours - fullspekket av opplevelser, november/desember 2018.

  28 personer ble med på den utsolgte turen til Kypros der det ble vandret i en uke.

  DEL

  GD har i år arrangert i alt sju leserturer med abonnementsfordel i inn- og utland.

  Den siste av disse gikk til Kypros og søndag 2. desember kom reisefølget tilbake til Norge. Det ble en innholdsrik uke spekket med natur, kultur, historie og god mat.

  Per Gynt Tours har i en årrekke vært med som teknisk arrangør og tilrettelegger for de fleste av GDs leserturer.

  Reiser igjen

  - Det er populære turer. Mange reiser igjen og igjen og det er slett ikke uvanlig at de tidligere har vært på fem-seks GD-turer. Flere deltakere reiser alene og blir fort kjent med andre. Det er sosiale turer der folk har GD som fellesnevneren. Dermed tar det ikke lange stunden før praten går om folk, distrikt og temaer deltakerne gjerne kjenner til, sier koordinator i Peer Gynt Tours, Marianne K. Forårsveen.

  Blide turgjengere på lesertur med GD på Kypros.

  Blide turgjengere på lesertur med GD på Kypros. Foto:

  På de fleste leserturene er det også med en representant fra GD som bistår i samarbeid med reiseleder. Med som profesjonell reiseleder på turen til Kypros var Mona Lohne Andersen.

  - Det ble en flott uke for alle. Ingen av vandreturene var veldig harde og vi tok oss god tid til å oppleve natur og attraksjoner underveis, sier Lohne Andersen.

  Vandrepause på stranden der Afrodite ifølge gresk mytologi ble født.

  Vandrepause på stranden der Afrodite ifølge gresk mytologi ble født. Foto:

  Programmet for 2019

  Neste år blir det arrangert åtte leserturer med GD: Elvecruise på Donau (29. mai – 3. juni), Busstur til historiske Østfold og Sveriges skjærgård (16. – 21. juni), Færøyene (19. – 23. august), Bordeaux og Cognac (29. august – 1. september), Vandring og vin i Toscana (14. – 19. september), Washington DC og New York m/ USA-ekspert Ole Moen (6.-15. september), Georgia med Kaukasusfjellene (8.-15. oktober), Landbrukstur til Skottland (20. – 24. oktober).

  Artikkeltags